Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes, normális fiúk hol vagytok?
Miért olyan manapság (szinte) az összes srác, h csak azt akarja? Hol marad az udvarlás, a séták, a hosszú beszélgetések? Mindenki csak annak él, hogy minél több csajt megd*jon, meg részegre igya magát.
Most félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy évekig csak beszélgessenek, meg ilyenek, de azért nem képesek mondjuk várni 2-3 hónapot?
Nem haltak ki, pl. én is itt vagyok (22/F).
És én erre vágyom, amire Te leírtál, de sajnos részünkről ugyanígy áll a helyzet, keressük a normális lányokat...csak sajnos sikertelenül.
Mi számít normálisnak?
Vártam már 1,5 évet lányra, és volt olyan, akire szinte semmit.
Szeretek udvarolni, kedveskedni, sétálni, beszélgetni, és egy tartós kapcsolatra vágyok. Nem szeretem, ha más már járt ott, ahova vágyok (mert azért az a cél, de megtartani is :)) Ettől függetlenül már jártam több helyen is, vannak fekete foltjaim az életemben.
Ezek után hova sorolnál?
akkor sok szerencsét mindenkinek, hogy megtalálja az igazit!
ezek szerint léteznek még normális emberek, a maradék 1%...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!