Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok elég érett egy kapcsolatra? Vagy most ez mi?
Igen, egy komoly kapcsolat felelősségekkel jár, ha
nem akarod ezt felvállalni, akkor ne bolondítsd a másikat.
Arról ne álmodozz, hogy mindent együtt csináltok, max ha osztálytársak vagytok és ugyanott fogtok dolgozni :D
Nem értelek! Most akarsz, agy nem akarsz kapcsolatot?
Szerintem még nem teljesen vagy érett rá. Várj vele egy kicsit. Légy a barátaiddal, tanulj, sportolj, műveld szabadidődben azt, amit szeretsz, stb. stb. Majd ha nem hezitálsz, késznek érzed magad egy kapcsolatra, akkor ráérsz vele foglalkozni.
Szintén 16 éves lány vagyok, és úgy gondolom, hogy ennyi idősen nem éri meg belevágni egy kapcsolatba. (szubjektív vélemény, mielőtt még valaki letámadna) Engem pl. csak minimálisan vonz a szerelem, ennek ellenére bizonyos szinten mégis taszít, mert egyáltalán nem érzem úgy, hogy érett lennék hozzá. Ez talán érthető is, és lehetséges, egyes részeknél veled is így van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!