Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 évesen még nem lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen még nem lennék érett egy komolyabb kapcsolatra? (több lent)

Figyelt kérdés

egyik kapcsolatom sem tartott valami sokáig, illetve nem is volt sok. és azt éreztem, hogy muszáj szabadulnom, be vagyok skatulyázva, és nem is igazán tudom értékelni a másikat. én nem is szoktam kezdeményezni senki felé emiatt.

ja, és lány vagyok.

köszönöm előre is

2013. okt. 14. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:

....szerintem nem, de lehet, hogy igen...

te tudod!!!

2013. okt. 14. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, csak nem figyelsz arra, hogy olyan sráccal jöjj össze, akit valóban szeretsz, és ha ez megvan, még akkor is fontos, hogy összeilljetek, ne idegeljétek ki egymást, ne akarj szabadulni tőle - mégpedig azért, mert nem folyt meg.

Nem kell neked mindenáron kapcsolatban lenned. Maradj egyedül, aztán majd jön valaki, aki kell, akarod, és vele akarsz lenni. Addig meg maradj a popsidon......

2013. okt. 14. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen.. valószínű még éretlen vagy.

Nem baj, használd ki még úgy is fiatal vagy... vedelj, piázz, drogozz, tedd szét mindenkinek a lábad, mint a mai ostoba nyomorult tinipiiicsák.. aztán majd olyan 20 éves korodra megtanulod értékelni a normális párkapcsolatot.

2013. okt. 14. 12:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nagy részben függ tőled és a partneredtől is . ha elég érettnek tartod magad egy kapcsolathoz a saj ismereteid alapján. És ha olyan fiú jön akivel ez megvalósitható akkor nincs gond
2013. okt. 14. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok én is!Csak én már 20 is elmúltam:(
2013. okt. 14. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Bármi megeshet. De attól, hogy nem tartott sokáig nem biztos, hogy azért van, mert nem állsz rá készen. Nekem se volt sok kapcsolatom, de tény hogy voltam olyannal akivel bármeddig együtt maradtam volna, csak nem jött össze. De olyan is volt, amikor én hagytam ott a másikat, mert nem alakultak ki bennem a megfelelő érzelmek.

25/F

2013. okt. 14. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
De érett vagy 1 kapcsolatra, söt 16-17 éves korod ótta érett vagy mindenre.én is olyan helyzetbe vagyok mint te megértelek.19/F
2013. okt. 14. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!