Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így van értelme szünetet kérni?
Szerintem meg tok nagy hülyeség,hogy szünet közben nem vagyunk együtt. De együtt vagyunk. Csak kíváncsi lennék rá, hogy bírná-e nélkülem, mert ha igen, akkor szakitok; ha meg megkeresne magától meet hiányzok és bocsánatot kérne akkor nem.
Amúgy ezt a gethes lolt és társait ki kéne tiltani az univerzumból! Isten tüzes ostora sujtson arra, aki kitalalta! xD
A lol használata az kockulási tünet, vagy mi, én nem értem, hogy jön ez ide...
A többit értem :-) Szinte kizárt, hogy megváltozzon szerintem, győzött a gép...
"Szerintem meg tok nagy hülyeség,hogy szünet közben nem vagyunk együtt."
Márpedig, aki szünetet tart, annak nincs kapcsolata.:)
Láttál már téli szünet alatt iskolát nyitva és diákokat járni órákra? Nem hiszem.:)
Na ugyanez a kapcsolatban is a szünet. Nem vagytok együtt, csak nem zártátok még le teljesen a kapcsolatot, mert egyszer a szünetnek szeretnétek véget vetni és utána folytatni. De a lényeg nem változik, ha szünet van, akkor nem vagytok együtt! Különben miért hívnák szünetnek?:)
Nem járok be téli szünetben, de attól még tanulói jogviszonyom van, ami köt a sulihoz.
Nem beszélünk, nem találkozunk, de attól még egy pár vagyunk! :D
Nekem ez a szünet. Bár ahogy látom mindenki máshogy értelmezi. A barátom is így van mint én, bár ő amúgyse jarkalna kezenfogva senkivel, maximum becsajozik minecrafton.
"maximum becsajozik minecrafton" :DDDDD feldobtad a napom XD
viccet félretéve elég szomorú, hogy egy játék jobban érdekli a barátod, mint az hogy veled legyen és rád is figyeljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!