Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így van értelme szünetet kérni?
Figyelt kérdés
A baratommal harom es fel eve vagyunk egyutt. Mindennap talalkoztunk, beszeltunk, jol elvoltunk. Az utóbbi kb. 1 evben elkezdett kockulni(lol pl.) es engem elhanyagolt. Ez abbol allt hogy atmentem, feküdtem az agyon egesz nap es o meg játszott es nem is erdekelte hogyha szolongatom,hogy hagyja abba. Nagyon sokszor(legalabb 7-8x) mondtam neki,hogy szenvedés ez a kapcsolat igy nekem es legyen szíves valtozni. Csak igergetett de persze semmi se lett belole. Vegul kitalalta, hogy csak ketnaponta talalkozzunk: ebbol annyi lett, hogy megmondja nekem, hogy kilencre menjek at, de mkre odaerek általában jatszik, meg kell varnom hogy befejezze. Aztán eszunk ugy,hogy nezunk valami sorozatot, en az agyon ülök o meg a gép elott. Utana 11 korul lefekszunk aludni, reggel elmegy suliba/kimegy segiteni/leul gepezni nekem meg haza kell mennem, es masnap ugyanígy ismetlodik. Nem szeretnem eldobni ezt a kapcsolatot, de nagyon messzire ment, es most egyetlen megoldasnak azt latom, hogy nem beszélek /talalkozok vele egy ideig es akkor vagy rajon, hogy hulye volt, vagy nem. Ha nem, akkor meg egyértelmű hogy vege. :/ Ugy erzem, kezdek kiabrandulni belole emiatt, de egy azert egy utolso probalkozas belefer? Szerintetek?
igen, dobd ki, nem érdemel meg téged.. ennél csak jobb várhat rád. ha kirúgod, lolozhat nyugodtan... :)
2015. febr. 27. 16:02
3/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ha igazán fontos lennél neki, hanyagolna. Felesleges szünetet kérni, mert nem hiszem, hogy meg akarna változni.
4/15 anonim válasza:
game is a life:)
5/15 anonim válasza:
Ne, ne hagyd el. Beszéljétek meg, hogy azokon a napokon, amikor átmész, szakadjon le a gépről. Ez egy olyan kicsi probléma, simán meg lehet oldani. Ha rögtön szakítassz, később megbánhatod.
2015. febr. 27. 16:06
6/15 A kérdező kommentje:
Nem változna? :( Hát besz*pja ha így van! :D
Köszi a válaszokat! ;)
2015. febr. 27. 16:07
7/15 anonim válasza:
most ezzel a kis sztorival meghoztad a kedvemet a lolhoz:3 de nekem asszony még nem tudja;)
8/15 A kérdező kommentje:
Ötös: már megbeszéltuk sokszor, de nem tudja magát ehhez tartani.
9/15 anonim válasza:
szerintem is dobd ki.
ha szeretne, akkor veled (is) foglalkozna és nem csak a játékkal. Hidd el rá fog jönni, hogy mekkora hülye volt, amikor már késő, mert találni fogsz addig valakit, aki megérdemli hogy szeresd
2015. febr. 27. 16:08
10/15 anonim válasza:
Szerintem ott, ahol már szünetet kell tartani, azt a kapcsolatot már akkor jobb lezárni. Mert mi értelme a szünetnek? Ha valami nem változik a kapcsolat alatt, hiába beszélik meg a felek, akkor az utána sem fog! Max. szünet alatt az ember elmegy erre-arra, megismerkedik ezzel-azzal, aztán utána meg jön a vita, hogy ki kivel mit csinált, mire a másik, de hát szünet volt, nem voltunk együtt...:)
Szóval ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni és szünet helyett inkább zárd le és majd lesz más, lesz jobb, lesz egy olyan, aki nem hanyagol majd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!