Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam ezt fel a barátomnak?

Figyelt kérdés

Fél éve dolgozok a munkahelyemen és nagyon jóban vagyok a munkatársaimmal (2 férfi és 1 csajszi), van hogy munka után beülünk meginni valamit vagy együtt kajálunk és beszélgetünk. Sajnos jövő héttől már két műszakban fogunk dolgozni és pont felváltva, tehát ők akkor kezdenek dolgozni amikor én végzek. Ezért arra gondoltunk, hogy ennek alkalmából szombaton tartanánk egy "bulit" (iszogatás, dumálás, kártyázás kombót), én pedig kitaláltam, hogy ezt tarthatnánk nálunk (mivel ők mindannyian még a szülőknél laknak) az albérletben (amit közösen fizetjük a barátommal), mivel amúgy is hóvége van meg minden...

A baj csak az, hogy nem tudom hogy hozzam ezt fel a barátomnak, mert nagyon féltékenykedő típus. Pedig semmi oka kombinálni, nem akarunk egymástól a kollégáimmal semmit. Eszembe jutott, hogy itt lehetne ő is velünk, de tuti hogy nem viselné a munkatársaim hülyéskedéseit, ellenségeskedést pedig nem szeretnék.

25/N

(Megjegyzés: egyébként ő is el szokott menni diszkóba meg mindenfele a munkatársaival, csak ott nem 2 nő van, hanem legalább 8-10.)

2015. febr. 26. 20:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Szimplán kérdezd meg tőle, hogy nem bánja-e, ha átjönnek a munkatársaid. Ennyi. Aki emiatt kombinál, azt rúgd ki, mert sz@r lesz mellette az életed.
2015. febr. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!