Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt hogy hozzam fel a barátomnak?
A barátom áthívott magához Szilveszterezni. Nem kettesben lennénk, mert lennének ott mások is.
Viszont egyik legjobb barátnőmnek írta, hogy voltak komolyabb tervei velem Szilveszterkor, csak mivel mondtam neki, hogy nem állok készen rá, így nem lesz semmi.
2 és fél hónaposak lennénk akkor.
Mit csináljak? Nekem rosszul esik, hogy nem nekem írta/mondta el, hanem a legjobb barátőmnek.
Ugyanakkor én nem vagyok könnyenkapható, és nem is akarom magamat doaadni. Ő ezt tiszteletben tartja, csak mégis rossz, hogy a legjobb barátnőm tud róla én meg "nem". Én onnan tudom, hogy a legjobb barátnőm elmondta nekem, de Őt nem akarom belekeverni.
Igazából én sem értem magamat, hogy miért zavar, lehet azért,mert picit éretlen vagyok.
CSak úgy bennem van az, hogy akkor eredetileg nem csak a közös SZilveszter miatt hívott át, hanem a szex miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!