Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalhatnek a baratomnak, hogy izgalomba hozzam, mert midnig a farkaval foglalkozpm csak, es, hogy anelkul vagyis, hogy azelott is csinaljak neki valamit?
én akkor vagyok csiklandós, ha nem tudom a testem elengedi, ha feszültség van az izmaimban. És másoknál is ez van... már amennyire a tapasztalataim igazak.
a párod miért nem tudja elengedni magát melletted?
Ne simogasd!Nyalogasd a golyóit,és óvatosan a végbélnyílását az ujjadal(be is nyálazhatod)vagy ha nem vagy finnyás akkor a nyelveddel is csinálhatod,és közben a kezeddel verd neki,majd nyalogasd és kapd be :)
Nekem ez bejön,szerintem neki is tetszeni fog!
34/F
Hosszú előjáték..én is kissé csiklandós vagyok..türelem és sok alkalom..első pár héten amikor együtt aludtunk már a kedvesemmel mindíg felébredtem mert "valami csikiz"..
Utánna hogy már megszoktuk egymás jelenlétét szinte minden este a simogatásával altatott el..már amikor nem más elfoglaltságunk volt..:-)1x-üen megszokja-megszereti..+legalább jobban felfedezed/felfedezitek 1mást..
én azt szeretem ha a hasamat simogatjál és csókolgatják.
az nagyon frankó, jobb mintha egyből rábuksz a szerszámra.
24/F
Csókolgasd a nyakát v a mellkasát...
Dugj veele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!