Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinalhatnek a baratomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinalhatnek a baratomnak, hogy izgalomba hozzam, mert midnig a farkaval foglalkozpm csak, es, hogy anelkul vagyis, hogy azelott is csinaljak neki valamit?

Figyelt kérdés
Az a baj, ha simogatom, az nem jo, mert nagyon csiklandos. szinte sehova nem tudok hozzanyulni, o engem simogat mindenhol es en hulyen erezem mar magam, hogy szinte sehol sem szoktam simogatni, csak a farkat.
2010. aug. 1. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

én akkor vagyok csiklandós, ha nem tudom a testem elengedi, ha feszültség van az izmaimban. És másoknál is ez van... már amennyire a tapasztalataim igazak.

a párod miért nem tudja elengedni magát melletted?

2010. aug. 1. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne simogasd!Nyalogasd a golyóit,és óvatosan a végbélnyílását az ujjadal(be is nyálazhatod)vagy ha nem vagy finnyás akkor a nyelveddel is csinálhatod,és közben a kezeddel verd neki,majd nyalogasd és kapd be :)

Nekem ez bejön,szerintem neki is tetszeni fog!

34/F

2010. aug. 1. 19:39
 3/8 A kérdező kommentje:
csinaltam mar amit az utolso ir, oszinten nem hiszem, hogy ne tudna elengedni magat melletem, volt olyan hogy mondta, hogy megprobal nem csiklandos lenni, de lattam rajta, alig birta.
2010. aug. 1. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Hosszú előjáték..én is kissé csiklandós vagyok..türelem és sok alkalom..első pár héten amikor együtt aludtunk már a kedvesemmel mindíg felébredtem mert "valami csikiz"..

Utánna hogy már megszoktuk egymás jelenlétét szinte minden este a simogatásával altatott el..már amikor nem más elfoglaltságunk volt..:-)1x-üen megszokja-megszereti..+legalább jobban felfedezed/felfedezitek 1mást..

2010. aug. 1. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
ja és 31/f
2010. aug. 1. 19:50
 6/8 A kérdező kommentje:
mi 8 honapja vagyunk egyutt, ugyhogy megszokhatta volna, de azt mondta, hogy o mindigis ilyen volt.
2010. aug. 1. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:

én azt szeretem ha a hasamat simogatjál és csókolgatják.

az nagyon frankó, jobb mintha egyből rábuksz a szerszámra.

24/F

2010. aug. 1. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Csókolgasd a nyakát v a mellkasát...

Dugj veele..

2010. aug. 2. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!