Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tavkapcsolatosoknak szol ez a kerdes: ti megcsaltatok a parotokat?
19:33 válaszolónak:
ez nem igaz okozhatsz neki fájdalmat amellett is, hogy szereted(nemtudom ezt miből gondoltad a mondat úgy hangzott volna helyesen: "ha szereted nem akarsz* neki fájdalmat okozni").és szerintem meg ne mond meg ki házasodjon és ki nem.
23 éve élünk együtt. Utóbbi 7 éve ( 2002 ), távházasság. Meló miatt.
Én nem csaltam meg, szerintem őse. De 12 évvel ezelőtt ( 1997 ) nem sok kellett volna már a váláshoz. Nem költözött el tőlünk, de fontolta. Aztán az egész család költözött.
Kemény 1 év utan kezdett belenyugodni hogy az imádott hölgynek nem kellett. Akkor tanulta meg megbecsülni amilye - akilye van. De ez a múlt.
Nagyon nehéz de működik így is a házassság. Majdnem minden nap telefonon beszélünk. És a hátam közepére se kell valami " pótember a köztes napokra "
Neki meg biztosan nem, mert nehéz fizikai meló elfárasztja. És hamar kitudódna az ügy, " falubeliekkel melózik együtt, nagy a lebukás veszély.
Nem csaltam meg, pedig a miénk elég sok nehézséggel járó kapcsolat volt (sosem lehetett tudni előre mikor jön haza, az utolsó pillanatban tudott csak szólni, hogy jön) Volt, hogy csak 2hétig volt távol, de olyan is, hogy 5-6 hétig. Egyszer a telefonja is meghalt, nem volt pénze újra, úgy kellett a haverjáén keresni) stb. stb.
De nem csaltam meg, pedig alkalom is lett volna rá, nem egy. Szerettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!