Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tavkapcsolatosoknak szol ez a kerdes: ti megcsaltatok a parotokat?
Figyelt kérdés
Hol tartott akkor a kapcsolat...mennyit voltatok egyutt? Kiderult? Vagy meg sem csaltatok? :P Ha kiderult kibekultetek vagy szakitotatok? :P2010. febr. 13. 14:23
1/14 anonim válasza:
1 honap utan, 1 honapot kellett kulon toltenunk (2000 km), nem csaltam meg (tudtom szerint o sem engem). Azota mar masfel eve vagyunk egyutt. 25/L
2/14 anonim válasza:
Mi 3 hónapig voltunk távol egymástól.Csak msn meg telefon volt.Nagyon hiányzott, de nem tudtam volna megcsalni mert nagyon szeretem.Hazajöttem és nagyon boldogok vagyunk:)))Ha erős a szerelmetek akkor nem fogjátok egymást megcsalni!!!
3/14 anonim válasza:
Több, mint 7 hónap után megcsalt...utána nekem 4 hónapig más volt... és most újra együtt :) Rájöttem, hogy számomra mindennél fontosabb, az előző kapcsolat döbbentett rá. :)
4/14 anonim válasza:
fél évig voltunk együtt de többször találkoztunk, én nem csaltam meg rá se néztem másra, ő megcsalt. pedig állítólag nálam jobbat elképzelni se tudott. hát tessék:)
5/14 anonim válasza:
Ha jön alkalom Te is megteszed!A házasság sem mentség!Ezen nem is kell lovagolni.
6/14 anonim válasza:
Nem csaltuk meg egymást, de Ő rendszeresen önkielégítést végzett.
7/14 anonim válasza:
1,5 év távkapcsolatban 19 évesen, csak a végén kezdtem lányokkal ismerkedni, amikor már meguntam a kapcsolatot.
25/f
8/14 anonim válasza:
13.32-s te ne házasodj. Mert jöhet az alkalom, de ha szeretsz valakit és tiszteled akkor nem okozol neki fájdalmat.
9/14 anonim válasza:
Majdnem 300km volt köztünk.
Ja meg pluszba még 6év korkülönbség. És akkor voltam 15.
Na szóval 1,5 hónapig voltunk "együtt".
És én megcsaltam.
Tudom,viccesen hangzik,így utólag én is úgy gondolom.
Amúgy mindig ő keresett,elmondása szerint szeretett is.
Na utána mégis ő dobott:D
10/14 anonim válasza:
Én nem csaltam meg, tudtommal ő sem engem. De ahogy előttem is írta valaki, rendszeresen önkielégített. Még akkor is, amikor ott voltam náluk. Fúj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!