Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit tolem a tanarom? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
en 14/L o 22/F mindig mellem ul ha orakra bejon az utcan is mindig simogatja a vallam es viccelodik es a folyoson is mindig leszolit. akiket tanit azok azt mondjak hogy szemet veluk. de velem tok aranyos mindenben segit.amugy tesitanar. segit nyujtani meg ilyesmi. es kicsit nekem is bejon2015. febr. 26. 06:54
11/14 anonim válasza:
ennyi tudatlant.. idézgetitek itt a törvényt.. else olvastam már tudtam, hogy kamu mivel, hogy lehetne tanár 22 évesen? alapból 6 éves a tanárképzés úristen..-.- minimum 24nek kellene lennie, először gondolkodjatok már utána okoskodjatok
12/14 anonim válasza:
előzőnek: és arra nem gondoltál, hogy talán nem is tudja a valódi korát? és közlöm veled, hogy általános iskolai tanárnak csak 5 év a képzés.
a véleményem ugyanaz a témában. (első voltam)
13/14 anonim válasza:
biztosra írta a 22öt, és 6 éves ne okoskodj, csak jobban tudom, 4 év a suli utána 2 a mesterképzés de gratulálok okoskodj... szóval minimum 23
14/14 A kérdező kommentje:
22kb. nem biztos na
2015. febr. 27. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!