Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akarhat tőlem valamit a tanárom?
Az a helyzet hogy az utóbbi időbe nagyon jóba lettem a tanárommal, gyakran levelezünk neten,véleményem szerint nagyon jófej, lehet vele mindenről beszélgetni, hülyéskedni... megkérte hogy tegezzem, és sokszor megjegyzi hogy mennyire szép, jó csaj vagyok.Sokat érdeklődik irántam, illetve a beszélgetéseinket gyakran tereli a szexhez közeli témakörbe.Már célozgatott olyan dologra is hogy miértnem maradok bent egy kicsit órák után beszélgetni...
Nos én nem akarok tőle semmit mert nem az esetem,és mert a tanárom, de ezekután a beszélgetések után kicsit zavarba vagyok az óráin....szerintetek ő mit szűr le ebből?! És vajon mit akarhat?!
Eleve kéne olyan törvényt hozni,hogy aki tanít valamilyen oskolába az nem lehet fönn közösségi oldalon,szerintem az helyes lenne bár ellenőrizni nagyon nem lehetne.
Fiatal a tanár akkor igen ha idős akkor nembiztos.
Na nem vitatkozni légyszíves, ink. a kérdésre válaszoljatok.;)
6# Igazad van, attól hogy tanár, még ugyanolyan ember marad mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!