Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Hogy derítsem ki azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Hogy derítsem ki azt, hogy szerelmes-e belém a tanárom?

Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 21:19
 1/5 anonim válasza:
Beszélgess vele, és próbáld meg kivenni a szavából, gesztusaiból. Am hány éves vagy? És ő? :) Semmi rosszindulatom 13/L
2014. nov. 28. 21:21
 2/5 anonim válasza:
Biztos nem az. Minden kicsi p..csa errol almodozik
2014. nov. 28. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rá
2014. nov. 28. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos biztosíthatlak róla saját tapasztalat révén, hogy a számodra kétes gesztusok csak az emberség és a Waldorf módszer eredményei.

Pedig tőlem festményt kért, agyondicsért, egyszer felajánlotta az egyik javításra váró festményem miatt, hogy haza visz az autójával, másokkal ennyire nem volt közvetlen, az én gyakori zavarbajövéseim pedig nagyon elárultak engem és kerülni kezdett. Érettségi után 1 évvel írtam neki, hogy miért nem méltatott még egy köszönésre sem, erre azt válaszolta, hogy engem nem tudott annyira kiismerni és nem tudott mindig a 100. bárány után menni, és hogy tudja milyen érzés mikor nem kap elég figyelmet a diák..ehhez a kiábrándító hárításához nem tudok mit hozzáfűzni..de az az ábrándkép rögtön szertefoszlott 4 év után, mintha nem is létezett volna.

2014. nov. 30. 00:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! De jöhetnek még..
2014. nov. 30. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!