Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet túltenni magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túltenni magam a párom halálán?

Figyelt kérdés

Már nagyon sokat zaklattam a barátokat, szerintem nekik is nagy teher az egész, ha valakinek van valami hasznos ötlete, esetleg valami film, könyv, akármi, azt szívesen fogadom. Ami tovább rontja a helyzetet, hogy öngyilkos lett. Ha valaki esetleg ráérne beszélgetni, azt is megköszönném.

Ti mit tennétek hasonló helyzetben?

2015. febr. 23. 21:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
hát nem tudom mit tennék hasonló helyzetben, de szerintem nem is tudnék semmit. szóval nem tennék semmit.
2015. febr. 23. 21:58
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Mély depi. Nem tudnám feldolgozni. Irigylem az akaraterőd!
2015. febr. 23. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgethetünk.
2015. febr. 23. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Szia. Megertem a helyzetedet. Az exem azutan lett ongyilkos miutan szakitott velem. Ha szeretned szivesen meghallgatlak. 17/L
2015. febr. 23. 22:00
 5/14 Gőgö$_Gúnár ***** válasza:
Részvétem!
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon sajnálom, ami veled történt.

Mindenképp keress fel egy pszichológust, mert ő jobban fog tudni segíteni, mint a barátok, rokonok. Mégiscsak egy szakember. Egyébként meg talán az idő, mert ezt el sem tudom képzelni, hogy lehet feldolgozni :(

Drukkolok neked, hogy mihamarabb sikerüljön!

7/14 Nemdetalánbiztos ***** válasza:
88%
Nekem nem rég halt meg egy haverom és a tapasztalataim szerint a legjobb ha az ember kibeszéli magából.
2015. febr. 23. 22:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Reszvetem!

Szerintem ezen csak az ido enyhithet. Sok sikert a tortentek feldolgozasahoz!

2015. febr. 23. 22:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnálom. Nem lehet neked most könnyű. Esetleg leírnád nekem, hogy mi történt, privátban? Hátha megkönnyebbülsz, és én is arra már fogok tudni mit írni.
2015. febr. 23. 22:14
 10/14 A kérdező kommentje:

Pszichológusnál voltam, de nem éreztem, hogy segített volna bármit is. Nagyon aranyos volt, segítőkész, de vagyok annyira logikus gondolkodású, hogy tudjam mit kéne tennem, gondolnom. Újat nem mondott, előtte már mindenki elmondta az adott dolgokat. Csak sajnos egy ilyen helyzetben a logika szerepe eltörpül. Nem hinném, hogy átélte a helyzetet, bár biztosan sok esetet látott.

Köszönöm mindnekinek

2015. febr. 23. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!