Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túltenni magam a párom halálán?
Már nagyon sokat zaklattam a barátokat, szerintem nekik is nagy teher az egész, ha valakinek van valami hasznos ötlete, esetleg valami film, könyv, akármi, azt szívesen fogadom. Ami tovább rontja a helyzetet, hogy öngyilkos lett. Ha valaki esetleg ráérne beszélgetni, azt is megköszönném.
Ti mit tennétek hasonló helyzetben?
Nagyon sajnálom, ami veled történt.
Mindenképp keress fel egy pszichológust, mert ő jobban fog tudni segíteni, mint a barátok, rokonok. Mégiscsak egy szakember. Egyébként meg talán az idő, mert ezt el sem tudom képzelni, hogy lehet feldolgozni :(
Drukkolok neked, hogy mihamarabb sikerüljön!
Reszvetem!
Szerintem ezen csak az ido enyhithet. Sok sikert a tortentek feldolgozasahoz!
Pszichológusnál voltam, de nem éreztem, hogy segített volna bármit is. Nagyon aranyos volt, segítőkész, de vagyok annyira logikus gondolkodású, hogy tudjam mit kéne tennem, gondolnom. Újat nem mondott, előtte már mindenki elmondta az adott dolgokat. Csak sajnos egy ilyen helyzetben a logika szerepe eltörpül. Nem hinném, hogy átélte a helyzetet, bár biztosan sok esetet látott.
Köszönöm mindnekinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!