Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mit csinájak? :S

Figyelt kérdés
nahát az a helyzet hogy összejöttem egy sráccal...jóisvolt egy darabig...elmentünk bulizni..totál leszarta a fejem..és szerinte megfogdosott egy pasi de nemis..és szakitott...én már bele is törödtam. rá 3 nap múlva aztmondta megbánta és szeret és nemlesz több ilyen h leszar..modnom oké próbáljuk meg meg1x.. oké jó is volt 2-3 hétig..de utána megint ezvolt nemis foglalkozott velem..és elegem lett szakitottam vele..másnap bulivolt és a legjobb haverjával kavartam de nemvolt semmi komoly csak szájrapuszi..tök cuki öis na mindegy ez nem fontos... de a voltpasim irkált sms eket hogy ö nemakart szakitani mert szeret...meg ha nemfoglalkozik velem nemszakithatok vele rögtön..de nemtom mit csináljak..várjak és jöjjek össze a legjobb barátjával..vagy megint jöjjek vele össze????mert még szeretem..de tudom megint ezlenne a vége hogy nemfoglalkozna velem... :S és nemtudom most hogy mit csinájak..mert tudom hogy szeret.. de harmadjára megint jöjjek vele össze? mert a barátaim aztmondják ne mert hülyeség lenne de ha szeretem??? :/ bocsi ha túl hosszú
2010. febr. 13. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:
próbálj meg vele össze jönni és beszéld meg ezt a dolgot vele h mért csinálja és h tudnátok megoldani
2010. febr. 13. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán várj pár évet a párkapcsolatosdival,mert ez rohadtul nem így működik, kislány..
2010. febr. 13. 00:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Érvelned kell, hogy mi tart mellette és mi szól ellene, hogy a másik fiúnak miért van esélye a szívedben. Az ex legjobb barátjával összejönni nem tanácsos és bár nem ismerem egyiküket sem, kétlem hogy ne az lenne a vége, hogy elválasztod őket. Két jóbarát könnyen elveszítheti egymást egy nő miatt. Az első dolgod ezzel kapcsolatban, hogy leülsz gondolkodni és nem mászol rá azonnal mindenkire csak mert összevesztél a barátoddal. Ha pedig így teszed, az ostobaság. Komolyan kell hozzáállni az ilyesmihez, ezek a dolgok nem így működnek.. Döntened kell és mérlegelned. Ha már harmadszor kéne visszamenned hozzá, gondolkodj..: két alkalommal nem működött, harmadjára mi lesz más? A másik fiú pedig valószínűleg csak pótlék, hiszen annyit tudunk hogy "szájrapuszi" volt és aranyosnak tartod. Talán csak egy jóbarát aki érzékeny pillanataidban alkalmasnak tűnik arra hogy vele folytasd. Végül egy jótanács: ne ismeretlennel kezdj. Egy kapcsolat nem működik jól ha azzal indul hogy szia de szép vagy, nem akarsz járni? Ismerd meg alaposan és ha tetszik akit benne látsz, vágj bele. Sokan ott rontják el hogy kapcsolat közben ismerkednek össze.. Rossz a sorrend. Gyakran ez az oka a korai szakításnak és csalódásnak: nem ismerted meg, nem tudod ki ő, csak hogy tetszik és vele jársz.. Egy harmadik fiút javaslok, akivel több esély van a boldogságra mint ezzel a másik kettővel. Sok szerencsét!

~RB

2010. febr. 13. 11:16
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen az utolsó válaszolónak:D megfogadtam és már azóta van egy komolyabb barátom és imádom:$
2010. jún. 25. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Örülök neki, sok sikert :)
2010. szept. 12. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!