Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mindig a ribancoknak (bocs a kifejezésért) vannak a legjobb pasijaik?
Először is kik a ribancok, és kik a normálisak? Mert ez így nagyon nem jön le, csak az általánosítást látom a kérdésedben.
A ribanc tehát az, akinek jó pasija van, emiatt valószínűleg jobban néz ki a normálisoknál, de hogy negatív is legyen a dologban, buták mint a segg?
Hát én nem vagyok ribanc,és nem is valami hűűde milyen gyönyörű,de mégis olyan barátom van,aki szinte minden 2.lánynak kell...Ez szerelem.Amiről te beszélsz az csak divat....ennyi
14/l
Irigykedsz sztem kérdező,a ribanc nláad fordítom mit jelent, a mutatós szép csajok,igen nekem például csak ők kellenek,miniszoknya,csöcsös felső,hosszú haj,imádom őket.
Az a baj,hogy sajnos a mai csajok kis szürkék ilyen semmi,a farmer és sima felső azt ennyi az öltözködése,plusz a rövid haj nah azzal vallatni lehetne,az ilyen csajokat észre se veszem,lehet durván hangzik de nekem a tökéletes csaj kell külsőleg.
A mostani hálistennek ilyen,imádom,mindig ilyenre vágytam.
22F
te mocsokláda 23:56 53% ban hasznos!
Ja mi???? Dugni a "ribancos" lányokat és amikor őket meg kihasználjátok, akkor jön az ártatlan kis "szendeszűz", aki akkor már jó, amikor már kiégtetek, meg adjátok a szerencsétlennek a mocskos szifiliszes farkatokat!
Hát jó fej vagy!
Én meg úgy gondolom, hogy ha egy nő tartja magát, és nem kefél össze-vissza, igenis erkölcsös vagy szűz fiú illik hozzá!!!
És nem egy ribanc fasz,mert az ilyennek múltja van.
A ribanc faszikhoz a ribi nők illenek és kész!
A pasik miért aszerint gondolkodnak, hogy most a ribis erre jó, a szende nő meg a feleségnek, csakhogy nektek jó legyen. a nőket miért nem kérdezi meg senki? Haszonemberek!
Végül is nem baj, mert a szende nők a házasság után is elkezdhetnek pasizni... hogy legyen már a csajnak is valami jó:D
A kérdezőnek meg annyit:
- a nők nem ribancok (irigy vagy)
- a jóképű faszik csak ribanc faszik, és úgyis megcsalnának. Akkor meg minek.
-keress olyan férfit, aki átlagos, de mindenben lehet rá számítani, erkölcsös igazi férfi.
1.A ringyó pasiknak a "ledér bögyös kell"
2A normális, erkölcsös férfinak a "normális átlagos vagy csinos nő kell
ha ez megvan, akkor az 1. számúaknál:
a nő legyen bögyös és szexi
a pasi meg legyen jó gazdag
Ideális kapcsolat.
A nők tényleg irigyek, mert irigylik azt, hogy nekik van pasi.
Apasik meg ribancok, mert ők mindig a hasznot lesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!