Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mindig a ribancoknak (bocs a kifejezésért) vannak a legjobb pasijaik?
szerintem elég fiatal korosztályhoz tartozol és a ribanc ismerőseid is. e korban még a fiatalok többsége lazán veszi, komolytalanul a kapcsolatokat, ezért is csupán a külsőségekre adnak, nem veszik figyelembe a belső tulajdonságokat.
később, amikor eleget tapasztalt az emberke, rájön az igazi értékekre, illetve megérik egy normális kapcsolathoz, amiben ugye legdominánsabb a lelki oldal. persze a külső is mindig fontos, de életünk során átértékelődik, mi mennyire.
így fiatalon legfőképp a szexi fincsi friss husikra bukom én is, komolyan nem igazán tervezem, tehát a ribancos nőket részesítem én is még előnyben.
az iskolánkba járt egy rózsaszín, szőkehajú,igazi plázacica, és most a BME-n tanul...
am ez azért van, mert feltűnöbbek, hamarabb észreveszik őket a fiúk, és mert sokkal nagyobb az önbizalmuk, nem ilyednek meg, ha egy pasi leszólítja őket.
Én nem vagyok ribanc (sőt még csak szép se) mégis megszerzem a legjobb pasikat ha akarom. Ez nem ezen múlik.
A normálisak néha túl unalmasak... Aki valamiben különleges (akár rossz irányba is) arra mindig hamarabb felfigyelnek.
23:46-ra
Szerintem a "szürke kisegerek" a legérdekesebb emberek. Na nem úgy, mint ahogy a filmekben szoktál túljátszani gyatra színészek a karaktert, mert olyan szerintem nem létezik. :D
A visszahúzódó embereket érdemes felfedezni, mert BIZTOS, hogy többek, mint amit mutatnak.
A kérdezőről nem derül ki, hogy milyen társasági személy, ez most csak eszembe jutott ennek kapcsán.
Mert nem minden pasi a jó tanulókra hajt. Hanem olyanokra, akik nem egész nap a könyvet bújják, hanem kimozdulnak, élvezik az életet és pasiznak! A tanulás elveszi az életkedvet :D A nevetgélő, laza lányok mindig sokkal érdekesebbek lesznek.
Ne beszéld magadba, h csak akk lehet pasid ha ribi leszel! Tűnj ki vmivel. pl. Csináltass piercinget, változtass frizurát, legyél lazább, mosolygósabb, ne zárkózz el a pasiktól, ne válogass annyira és lesz barátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!