Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akar elengedni majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akar elengedni majd gólyatáborba, szepemberben kezdem az egyetemet. Jogos tőle?

Figyelt kérdés

Azt mondta, verjem ki a fejemből, hogy én oda elmegyek, nincs az az Isten, hogy ő elengedjen. Meg hogy nyugodjak meg, amúgy sem vesztek vele semmit, utána 5 évig ezekkel az emberekkel leszek együtt, stb... mire megkérdeztem, hogy ő volt-e még anno (32 éves), és rávágta hogy persze...

Mi lesz, ha azért nem lesznek barátaim, mert nem voltam ott a gólyatáborban? :(

2015. febr. 22. 10:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%

19-es vagyok. +-5 éve belefér, de hosszútávon több nem. Szerintem.

Tudom, manapság ez a 'divat', de szerintem nem helyénvaló.

2015. febr. 22. 14:43
 22/26 anonim ***** válasza:
én meg azt gondolom, h csak a stílussal van baj, nem szabad tiltani semmit olyan erősen, max. megkérni
2015. febr. 22. 15:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Nyilván féltékeny es szeretne óvni téged azzal, hogy nem enged el. ÁM, ez egy normális dolog, altalaban mindenki el egy stb. Biztositsd rola, hogy nem fog semmi baj történni, nem fogod megcsalni, nem fogsz sokat inni. Ha bízik benned megérti majd es elenged. Viszont akkor tényleg ne tegyel semmi rosszat!
2015. febr. 22. 15:50
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Másban korlátozni egyébként nem szokott túlzottan, csak mindentől félt, dehat nem vagyok cukorból... Majd remélem meg tudjuk beszélni, mert szeretnék elmenni :)

2015. febr. 22. 18:09
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze.."félt"..
2015. febr. 22. 18:21
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem az apád, nem tilthatja meg.

Az más kérdés, hogy kora alapján meg a faterod is lehetne majdnem :D

2015. febr. 23. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!