Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akar elengedni majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akar elengedni majd gólyatáborba, szepemberben kezdem az egyetemet. Jogos tőle?

Figyelt kérdés

Azt mondta, verjem ki a fejemből, hogy én oda elmegyek, nincs az az Isten, hogy ő elengedjen. Meg hogy nyugodjak meg, amúgy sem vesztek vele semmit, utána 5 évig ezekkel az emberekkel leszek együtt, stb... mire megkérdeztem, hogy ő volt-e még anno (32 éves), és rávágta hogy persze...

Mi lesz, ha azért nem lesznek barátaim, mert nem voltam ott a gólyatáborban? :(

2015. febr. 22. 10:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Jesszus, de szörnyű ezt így leírva látni, nem csalnám meg! Rajta kívül soha nem voltam még mással, nem is szeretnék :)
2015. febr. 22. 10:55
 12/26 A kérdező kommentje:
De nem én pontoztalak le ennek ellenére, 10-es válaszoló.
2015. febr. 22. 10:56
 13/26 anonim ***** válasza:
20%

Őszintén szólva, nem nőnek valóak a golyataborok, mikor én voltam 4x volt kint a mentő, mindenki holt részeg volt, mindenkit megdugnak stb....

Ez inkább férfi sport

2015. febr. 22. 10:57
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

A gólyatábor alapvetően a későbbi évfolyamtarsak összeismerkedését szolgálná közös programok, élmények szervezésével. Sajnos mostanában kicsit másként értelmezik a közös programot, mint 10 éve, bár PTE-s gólyatáborról még nem hallottam kifejezetten rosszat.

Ha nem mész el, akkor 1-2 hónappal később ismerkedsz meg az évfolyamtársakkal, és egy ideig kimaradsz a közös sztorikból, de ettől még fogsz tudni barátkozni.

Ha szeretnél menni, akkor menj. A barátoddal pedig tisztázd, hogy nem a tulajdona vagy, nem dönthet helyetted. Ha ő nem így gondolja, akkor pedig örülj, hogy ez most derült ki, amikor még könnyen változtathatsz a dolgokon.

2015. febr. 22. 11:03
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan erzesem hogy egy naiv 18 eves vagy akivel azert van a pasi hogy uralkodhasson rajta mert azt egy erett nővel NEM teheti meg hogy csakugy eltiltja dolgoktol.
2015. febr. 22. 11:05
 16/26 anonim ***** válasza:
3%
10-es jól leírta
2015. febr. 22. 12:02
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
JOGOS!
2015. febr. 22. 12:57
 18/26 anonim ***** válasza:
43%

Nem jogos, nálam szakítóok lenne, ha valaki ilyet mondana, hogy ezt és azt nem enged. Senkitől soha nem kértem engedélyt, és ezen nem is óhajtok változtatni. Volt már olyan pasim, aki nem akarta, hogy a barátnőimmel találkozzak, és kiverte a hisztit, én meg fogtam magam és elmentem. Azt mondta, hogy akkor szakítani fog, nem szakított, mert egyébként egy papucs volt, csak a szája volt nagy. Utána nem sokkal viszont én szakítottam, mert kiábrándultam belőle.

A másik: gólyatáborban én nem voltam, nem is mennék semmi pénzért. Utálom az alkoholt, soha nem innék, semmi keresnivalóm nem lett volna részeg barmok közt. Ettől függetlenül lett pár jó haverom a főiskola alatt, de barátaim valóban nem, de én nem is akartam, nem ezért jártam az iskolába, hogy barátkozzak és 3 éven át minden héten 3x berúgjak a világraszóló barátaimmal a bulikban... De legalább nekem időben lett diplomám, míg az évfolyamom több, mint fele sehol sem tartott még akkor a tanulmányaival, olyan magas volt a bukási arány. El kell dönteni, kinek mi a fontos. A tudás, vagy pedig a barátok és a buli. Nagyon kevesen voltak körülöttem, akik össze tudták ezt egyeztetni, persze nem lehetetlen. Én nem is akartam, de én erősen introvertált vagyok, így ez megmagyarázza a dolgokat.

2015. febr. 22. 13:32
 19/26 anonim ***** válasza:

A tulajdona vagy? Nem hinném...

Ő már kiélte magát, téged pedig elnyomna.

Szerinted ez normális? Nem azt mondom, hogy rakd ki, de állj elé és mond meg neki, hogy elmész, mert ezen sok múlhat. tetszik vagy sem neki.

Ha igazán szeret, elenged. Ha igazán szeret, a te érdekeidet nézné, nem akarna kisajátítani, elnyomni.

Ha szereted is gondolkozz el azon, hogy nem e lenne jobb egy fiatalabb srác. Szerintem igen, és valahol ezt legbelül te is így gondolod.

Ennek nem lesz jó vége. gondolom nem akarsz idegbeteg lenni miatta. Mert az egyetemen ez folytatódni fog. Sakkban akar majd tartani. Ez nem egy normális, egészséges párkapcsolat.

17 évesen velem is ezt próbálta csinálni egy srác. Szóval tudnék mesélni. Kiadtam az útját. csak azt sajnálom, hogy nem rögtön, de azt nagyon...

A kérdés pofon egyszerű: Így akarsz élni?

2015. febr. 22. 14:23
 20/26 anonim ***** válasza:
19: nem a pasi korával van baj, hanem a hozzáállásával. 18 évvel idősebb pasim sose akart korlátozni semmiben, pedig ő már kiélte magát, én meg még fiatal vagyok. Ő 40 lesz, én 20 múltam. Szóval azzal egyet értek, hogy a kérdezőnek talán jobb lenne, ha más pasija lenne, de azzal nem feltétlenül, hogy fiatalabbra kéne váltani.
2015. febr. 22. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!