Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorito ember vagyok. Nagyon szegyenlem magam. Szerintetek?
Szia!
Azért nem tragikus a helyzet.
Egyszerűen moderáljátok magatokat, és kész.
Szerintem senki nem haragszik rátok, csak megkaptátok az eligazítást.
Egyszer a barátnőm nem bírt magával, óra előtt rám vetette magát a tömegben, kb. tíz tanár és 300 diák előtt. Nem tudtam lerázni magamról, mondtam, hogy hagyja abba, de már késő volt. 5-6 másodperc elteltével a tanár eltépett minket egymástól, majd elhordott mindennek a diákok szeme láttára, közölte, hogy csak azért mert kövér vagyok és végre egy lány legalább hozzám ér, még nem kellene felvágni vele, és bezavart a terembe, míg a többiek csak nevettek.
Én azóta bárhol is vagyok akármelyik párommal, nyilvános helyen, tömegben képtelen vagyok kézfogásnál többre. Ne adj esélyt arra, hogy esetleg te is így éld meg, inkább vonuljatok félre, ha nem csak puszi-puszit akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!