Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szakított velem a barátnőm? Hibáztam és bekavartak. Véleményt szeretnék kérni, bővebben lent.
1. kommentelő vagyok. Nekem nem szokta más csapkodni a seggemet, ki is akadna a barátom és teljesen jogosan.
Ha ennyire szereted még ezt a lányt, akkor esetleg próbálj vele beszélni, de akkor ne azt mondd neki, hogy "hülyeség emiatt megsértődni", hanem tényleg fogd fel, hogy ez nem helyes, és megbántottad vele, kérj bocsánatot. És ha megbocsát, akkor ne csinálj ilyet többet.
köszönöm a kommenteket:)
1. komizónak: tisztába vagyok vele h mit csináltam, van lelkiismeretem is, de úgygondolom hogy már eleget bűnhődtem.(félreértés ne essék, nem nekem áll feljebb) Nyilván nem úgy mennék oda hozzá, ahogy leírtad, mert én nem vagyok olyan. de valamien szinten ő (a csajom) is hibás a dologban, mert azóta se hallgat meg és nem tesz semmit csak el akar felejteni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!