Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem ír rám facebookon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír rám facebookon a párom?

Figyelt kérdés

Régebben sokat beszéltünk facen, de mostmár elég ritkán ír rám, van hogy 1 vagy 2 napig nemis beszélünk. Mikor találkozunk, akkor viszont nagyon aranyos velem, és mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen. Érzem, hogy tényleg szeret. Sokat vagyunk együtt, mondjuk 7 napból 4-5-öt együtt töltünk, és ő szokta megkérdezni, hogy "holnap találkozunk?", tehát ő (is) akar találkozni. Csak aztán mindig elbizonytalanít, hogy fent van facebook cseten elég sokat, de nekem nem ír. :( Miért szűnt meg ez? Miért nem ír már? Rákérdezzek nála? Nem akarom, hogy úgy tűnjön, rátelepedek, de rosszul esik...talán jobb lenne, ha tudnám az okát.

19/L

2015. febr. 19. 22:10
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és mostanában csak a tali egyeztetése miatt írunk egymásra kb, de azért is általában én keresem, ő facen szinte már egyáltalán nem ír, pedig régebben nap mint nap írt és órákat beszéltünk.
2015. febr. 19. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokat vagytok együtt, hidd el, jobb, ha nem beszéltek folyamatosan, csak ártana a kapcsolatotoknak. Rákérdezhetsz, ha nagyon zavar, de tényleg nincs okod miért aggódni.
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Ostoba liba vagy.
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Mert ő már átköltözött a Minecraftra...
2015. febr. 19. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
írj rá te...ha épp van mit neki mondanod, írd meg neki...lehet ő is erre vár
2015. febr. 19. 22:16
 6/9 anonim válasza:
100%

Semmi esetre se gondold azt, hogy ez problema lenne. :)

Azt irtad mindent megtesz, hogy boldogga tegyen, es hogy sokat vagytok egyutt. Tehat nem ertem mi szüli a problemadat, manapsag sok ember a facebook miatt kerul ilyen helyzetbe, es ezt hogy orvosold, elvezd azokat a pillanatokat, amikor evyutt vagytok.

Attol, hogy nem mindig beszeltek facebookon, az nem azt jelenti hogy nem szeret,hogy nem gondol rad, nem te vagy a mindene. Az vagy neki, mert ha szemelyesen talalkoztok, akkor minden rendben van. :)

A "facebook-problema" meg ne alljon a kapcsolatotok utjaba, ez egy folosleges aggodalom :)

2015. febr. 19. 22:21
 7/9 anonim válasza:
0%

nálunk is pontosan ugyan ez van..és sajnos én is így érzek mint te:S pluszba még nagyon féltékeny is vagyok,szóval bármit el tudok képzelni hogy miért nem ír:S nem hiszem hogy bármitől tartanunk kellene:) én is amikor a barátommal vagyok érzem hogy szeret..ahogy ölelget,puszil:) tökéletes..de neten egyáltalán nem tudunk beszélgetni:S én megpróbálok nem tulajdonítani neki nagy jelentőséget,van hogy sikerül,van hogy nem:)

ha esetleg szeretnél beszélgetni írj üzit:)

2015. febr. 19. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik ismerősöm azért nem beszél a barátjával szinte sosem facebookon mert ott könnyebben összevesznek, minden félreérthetőbb mert nem látod a másik arcát.
2015. febr. 20. 00:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Internetes beszélgetéseknél a legkönnyebb félreérteni egymást és összeveszni szerintem.Én például olyan személy vagyok,hogy képtelen vagyok bizonyos dolgokat írásban vagy telefonon megbeszélni,de ha nincsen más választásom,akkor robban a bomba nálam,mert ezt hozza ki belőlem.ti sokat vagytok együtt személyesen,és akkor minden rendben köztetek,mint írtad is.Ezzel foglalkozz,ez mindennél többet ér,mint egy facebook oldal.
2015. febr. 20. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!