Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érthető, hogy rosszul esik hogy a párom elalszik miközben facebookon beszélgetünk?
Nagyban beszélgetünk,ha 3 perc múlva nem ír vissza,akkor tudom,hogy bealudt.
De mindig ezt csinálja és olyan is előfordult már,hogy arról beszéltünk szakítsunk-e és eközben is elaludt.
Mondja,fáradt,de ugyan akkor kelünk,én mégsem alszom el...
te olyan vagy neki mint egy altatódal
ez is valami
amúgy lehet,hogy ő jobban kifárad mint te
Nem arra építem...Csak azért párszor megesik,oké,de folyamatosan...
Élőben nem sokat találkozunk,mert soha nem ér rá.
Velem is megesik, hogy elalszok beszélgetés közben, hiába. Imádom, szeretem a páromat, de még egy izgalmas beszélgetés közben is képes vagyok elaludni 1-2 percen belül ha éppen várom, hogy visszaírjon.:D Eleinte mindig elnézést kértem tőle, de most fél év után már megszokta, hogy nem szándékos, reggel pedig édesen köszöntöm 'cserébe', vagy pedig hajnalban felébredek azért hogy visszaírjak neki(valahogy ráérzek, nem tdom hogy:D), a barátom még nem panaszkodott emiatt :)
Viszont az már más tészta, hogy találkozni sem lehet a leányzóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!