Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy elhiggye, nem csalom meg a volt barátommal/legjobb barátommal?
Ő a legjobb fiúbarátom 4 éves korom óta, a családjaink nagyon jóban vannak (közös nyaralások, síelések, ebédek, vacsorák, szülinapok, stb).
14 éves koromban összejöttünk, 3 évet együtt voltunk és nekem mindenben Ő volt az első, nagyon jól megvoltunk. Ugyanazok a hobbijaink, mindenről tudunk beszélgetni, ugyanazok a barátaink is, szóval igazi "álompár" voltunk.
De most télen szakítottunk és Nekem lett egy új barátom.
Viszont Ő azt hiszi, hogyha most is megyek nyaralni és jönnek a volt barátomék is, biztos újra összegabalyodunk, meg hogy múlt hétvégén is miért Őt hívtam fel, amikor rossz kedvem volt, miért Ő visz reggelente suliba, meg ilyenek.
De attól, mert szakítottunk, a szüleink ugyanúgy jóban vannak és pl. az apukája születésnapi ebédjére elmentem ettől függetlenül és nem nézhettem levegőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!