Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz ötlet lenne megkérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ötlet lenne megkérni a barátnőm kezét 21 évesen?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy 7. hónapja vagyunk együtt, ami igaz, hogy nem nagy idő, de úgy érzem ő a másik felem akivel el tudnám képzelni az életem. Nagyon szeretjük egymást és teljesen megbízom benne, viszont erről a témáról még soha nem beszéltünk. Lehet, hogy nem kéne elsietnem? Lehet, hogy ő nem szeretné? Ezek a kérdések vannak bennem. Félek, hogy nem akarja és rosszul jönne ki a dolog. Az pedig tönkretenné a kapcsolatunkat.
2015. febr. 19. 08:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem vesztesz vele ha vársz, hanem csak nyersz, mert van időd őt és a kapcsolatot jobban kiismerni. 3 évnél hamarabb szerintem felelőtlenség megházasodni, addig még bármi kiderülhet, pláne ilyen fiatalon sokat változnak is az emberek. Nem hajt a tatár, úgyhogy ha van eszed nem fogod megkérni, ráér, tud ő is várni.
2015. febr. 19. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:

#9:

És ezt te így nagy okosan, hatalmas tapasztalattal kijelentetted, a magad 20 évével :-P :-D :-D ... Ha hülyeséget beszélsz, akkor legalább a korod ne írd oda, mert még cinkesebb.

Kérdező!

Valóban ahogy mondták, az igazi próbája ennek az együtt élés! Ott rengeteg dolog kiderül és minimum egy év kell hozzá! Mármint egy év együttélés és nem csak járunk kategória.

40/F

2015. febr. 19. 09:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Sajnos nem értek egyet azzal a hozzászólóval aki azt írja hogy nem korai. Ő is írta, hogy 20 éves, nem leszólni szeretném de még ő sem teljesen érett és nem látja át a dolgokat. A kiélésről annyit, hogy volt nekem is egy olyan kapcsolatom mint neked, úgy éreztem, hogy örökre együtt maradunk de komolyan és 3 év után ő közölte, hogy még nem élte ki magát. Nem is kérdés, hogy nagyon korai 7 hónap után eljegyezni pláne ilyen fiatalon. Meg ha úgy nézed az csak egy papír ami még bőven ráér. :) Hidd el semmit nem veszítesz azzal ha nem teszed meg ha viszont megkéred de ő máshogy gondolja akkor nagyon sokat. Miért tennéd ezt kockára? Kicsit várd meg, hogy annak a lila ködnek ne legyen rád ilyen nagy hatása, ami még pár év, addig meg még sok víz lefolyik a Dunán. Én sem hittem ,hogy valaha szétmegyünk, komolyan... de remélem veletek máshogy lesz :)
2015. febr. 19. 09:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Együtt éltek? Van munkátok? Jól éltek belőle már 21 évesen? Ha nem, mi a bánatos rossebért kérnéd meg a kezét?

Eldobom az agyam, már 21 évesen házasodnál, mikor még alig ismered.

2015. febr. 19. 10:05
 15/17 anonim ***** válasza:

- költözzetek össze, éljetek együtt pár évig, és utána - lehet, x hónap múlva "megölnéd őt"

- de most amúgy is elvakít a rózsaszín köd, hidd el, hamarosan "tisztán látsz", és akkor más lehet a vmnyed

- elméleti szinten amúgy felhozhatod, időnként mi is beszélgettünk róla már korai együtt járástól kezdve, de két év alatt nem kért még meg - ami nem is baj, egyébként

2015. febr. 19. 15:19
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező!

Csak egy példa a való életből!!

Ne vedd,magadra de szerintem gondold még át a dolgot!

Nekem van egy nővérem 21éves. Ő 1,5évet volt együtt a barátjával,amikor bő egy hete a barátja elmondta nekem,hogy meg akarja kérni a nővérem kezét.

Aztán,amikor ezt megemlítette neki is,az egész fordítva sült el...

Szakítottak végelegesen,mert a nővérem még élvezni akarja az élete,szórakozni..szóval még nem állt készen rá.

Ezt csak azért írtam,le mert nem árt átgondolni hogy a barátnőd mennyire szeretné elkötelezni magát!

Remélem tudtam segíteni! :)

20/L

2015. febr. 19. 17:58
 17/17 PearlDiver ***** válasza:

Amikor nagyon dühös vagy vagy nagyon boldog, akkor tilos ígérni és döntést hozni.

A rózsaszín köd szintideje másfél év, ennél hamarabb tuti korai megkérni valakinek a kezét. A szerelem szép dolog, de sok szempontból olyan mint egy drog, Nem vagy beszámítható a hatása alatt.ha mostantól két év múlva is ugyanezt akarod, és már tisztáztátok egymással a terveiteket, akkor hajrá, bár az együtt élés tesztje is elég hasznos ötlet.

25F

2015. febr. 20. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!