Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet lenne megkérni a barátnőm kezét 21 évesen?
#9:
És ezt te így nagy okosan, hatalmas tapasztalattal kijelentetted, a magad 20 évével :-P :-D :-D ... Ha hülyeséget beszélsz, akkor legalább a korod ne írd oda, mert még cinkesebb.
Kérdező!
Valóban ahogy mondták, az igazi próbája ennek az együtt élés! Ott rengeteg dolog kiderül és minimum egy év kell hozzá! Mármint egy év együttélés és nem csak járunk kategória.
40/F
Együtt éltek? Van munkátok? Jól éltek belőle már 21 évesen? Ha nem, mi a bánatos rossebért kérnéd meg a kezét?
Eldobom az agyam, már 21 évesen házasodnál, mikor még alig ismered.
- költözzetek össze, éljetek együtt pár évig, és utána - lehet, x hónap múlva "megölnéd őt"
- de most amúgy is elvakít a rózsaszín köd, hidd el, hamarosan "tisztán látsz", és akkor más lehet a vmnyed
- elméleti szinten amúgy felhozhatod, időnként mi is beszélgettünk róla már korai együtt járástól kezdve, de két év alatt nem kért még meg - ami nem is baj, egyébként
Kedves Kérdező!
Csak egy példa a való életből!!
Ne vedd,magadra de szerintem gondold még át a dolgot!
Nekem van egy nővérem 21éves. Ő 1,5évet volt együtt a barátjával,amikor bő egy hete a barátja elmondta nekem,hogy meg akarja kérni a nővérem kezét.
Aztán,amikor ezt megemlítette neki is,az egész fordítva sült el...
Szakítottak végelegesen,mert a nővérem még élvezni akarja az élete,szórakozni..szóval még nem állt készen rá.
Ezt csak azért írtam,le mert nem árt átgondolni hogy a barátnőd mennyire szeretné elkötelezni magát!
Remélem tudtam segíteni! :)
20/L
Amikor nagyon dühös vagy vagy nagyon boldog, akkor tilos ígérni és döntést hozni.
A rózsaszín köd szintideje másfél év, ennél hamarabb tuti korai megkérni valakinek a kezét. A szerelem szép dolog, de sok szempontból olyan mint egy drog, Nem vagy beszámítható a hatása alatt.ha mostantól két év múlva is ugyanezt akarod, és már tisztáztátok egymással a terveiteket, akkor hajrá, bár az együtt élés tesztje is elég hasznos ötlet.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!