Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, jo ötlet így megkérni egy lány kezét?
Idáig olvastam: 2 hónapja vagyunk együtt a párommal
NEM!
De te tudod...
Tök jó lenne, csak lehet, hogy félúton megbukik a dolog.
Fiatalok vagytok még, elképzelhető, hogy fél éven belül sztmentek. Két hónap az semmi :D
Első, mi lenne, ha VÉGIG OLVASNÁD a kérdést, és úgy válaszolnál?!
Egysejtű-
Igen illene végigolvasni a kérdést ügyebár és akkor nem kelnének ostoba karakterek.
Szerintem várj még kb.1 évet és utána gondolkozz ezen :) mindenesetre drukkolok.
5# Tovább olvastam a kedvedért idáig: A lány 16 éves
És a véleményem még mindig nem változott........ Mire a lány 18 lesz, tuti, hogy már másik lány kezének megkérését fontolgatja.
Őszintén szólva borzasztó, gyomorforgató és a hideg kirázott tőle. Ez max. szerintem olyan lánynak jön be aki azt hiszi tündérpalotában lakik és meg kell menteni a rücskös sárkánytól.
A korotok meg még dob rajta negatív irányba.... az ilyesmi történetek nagyrésze, ha nem mind válással végződnek, nem pedig úgy, hogy boldogan éltek míg meg nem haltak...
Szóval csak nagybetűvel ennyit tudok mondani: Felelősség és megfontoltság... na mindegy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!