Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, jo ötlet így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elektronic kérdése:

Szerintetek, jo ötlet így megkérni egy lány kezét?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a párommal, nagyon komolynak tűnő kapcsolatnak látszik, együtt szeretnénk leélni az életünket, megtaláltuk egymásba a nagy Ő-t. A lány 16 éves, érett gondolkozású. Verseket szeretnék neki írni, mellyek kezdőbetűi kihozák, hogy hozzám jössz-e feleségül? Ezeket a verseket fontosabb napokon szeretném oda adni neki. Minden vers egy vallomás lenne a szerelmem mélységéről. Olyan 2 év után szeretném odaadni neki az utolsó verset, ekkor már ő is betölti a 18-at. És annyira érett lesz, hogy egy ilyen döntését megtudjon hozni. Lányok ti mit szólnátok egy ilyesféle lánykéréshez? 18/F

2015. jan. 4. 10:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen voltam... 16 nagyon fiatal... Ne b*zd el, ezzel egy ilyen fiatal lányt el is lehet ijeszteni, hogy én még élvezni akarom az életet megismerni másokat stb...

Nem sokan vágynak, egy ilyen kérdésre ilyen fiatalon, és jól írta valaki, a felénél már rájönne...

Nem ettől lesz romantikus a lánykérés, és nem is szövögess ilyen álmokat és ne is célozgass rá

Élvezzétek az együtt töltött időt, és ha valóban úgy alakul majd 2 év múlva megkéred a kezét, de most ne fantáziálj ilyenekről, mert nagy a valószínűsége, hogy összetörik az álmod és ebből nem lesz semmi...

Majd 2 év múlva... :)

2015. jan. 4. 10:46
 12/17 NewFreeee ***** válasza:
100%
Király, most lepontoztak a 16 évesek, mert van egy véleményem amin nem sikerült változtatnia valakinek. Gratulálok! :D Minden ember eltérő érzelmek alapján, és tapasztalataim szerint a 14-16 évesek 70-80%-a nem képes komoly, hosszútávú kapcsolatra. De, ha most komolyan ezért kapom a minuszokat, akkor őszintén remélem, hogy majd megtapasztaljátok a saját bőrötökön, majd ha felnőttök TALÁN megértitek amit leírtam...
2015. jan. 4. 10:46
 13/17 NewFreeee ***** válasza:
100%
10# te sem ismered még a lányt... De te már azon gondolkodsz hogy vehetnéd feleségül. Nem, nem ismerem a kapcsolatotokat. De gondolom még neked sem sikerült kiismerned...
2015. jan. 4. 10:48
 14/17 anonim ***** válasza:

11es vagyok, első kapcsolat? Legalábbis első nagy szerelem? Érthető magával ragadja az embert, szeret fantaziálni, ugyan ilyen voltam, csak az a szomorú, én már huszas éveim elején jártam akkor... Kicsit naiv voltam... Időpocsékolás, nekem is ilyeneket járt az eszem, véget ért... De ha nem hagy el, akkor is kár ennyivel előre készülni... Talán részben az is volt a baj, hogy tudta milyen komoly szándékaim lennének...

Tegyél le erről, élvezd a vele töltött időt, és ha még 2017ben is együtt vagytok, akkor felteheted neki ezt a kérdést :)

2015. jan. 4. 10:52
 15/17 anonim ***** válasza:
NewFreeeevel értek egyet, szerintem hozzám hasonlóan ő is sok ilyesmit látott már. Nem kell még ilyenen gondolkozni, csak éljétek a kapcsolatotokat. Berakom a figyelt kérdések közé, és majd pár hónap múlva visszanézek, kíváncsi vagyok, mi lesz a helyzet. :D
2015. jan. 4. 10:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már ő is meg én is túl vagyunk az "1. Nagy szerelmen", már mindketten vágyunk a komoly kapcsolatra, de akkor ezt az ötletet hanyagolom, és majd ígérem, hogy írok majd a nagy kérdés feltétele után pár év múlva ;)
2015. jan. 4. 17:25
 17/17 anonim válasza:
Na mi lett végül?
febr. 12. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!