Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, jo ötlet így megkérni egy lány kezét?
Ugyan ilyen voltam... 16 nagyon fiatal... Ne b*zd el, ezzel egy ilyen fiatal lányt el is lehet ijeszteni, hogy én még élvezni akarom az életet megismerni másokat stb...
Nem sokan vágynak, egy ilyen kérdésre ilyen fiatalon, és jól írta valaki, a felénél már rájönne...
Nem ettől lesz romantikus a lánykérés, és nem is szövögess ilyen álmokat és ne is célozgass rá
Élvezzétek az együtt töltött időt, és ha valóban úgy alakul majd 2 év múlva megkéred a kezét, de most ne fantáziálj ilyenekről, mert nagy a valószínűsége, hogy összetörik az álmod és ebből nem lesz semmi...
Majd 2 év múlva... :)
11es vagyok, első kapcsolat? Legalábbis első nagy szerelem? Érthető magával ragadja az embert, szeret fantaziálni, ugyan ilyen voltam, csak az a szomorú, én már huszas éveim elején jártam akkor... Kicsit naiv voltam... Időpocsékolás, nekem is ilyeneket járt az eszem, véget ért... De ha nem hagy el, akkor is kár ennyivel előre készülni... Talán részben az is volt a baj, hogy tudta milyen komoly szándékaim lennének...
Tegyél le erről, élvezd a vele töltött időt, és ha még 2017ben is együtt vagytok, akkor felteheted neki ezt a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!