Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kérdezett meg és ő van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kérdezett meg és ő van megsértődve?

Figyelt kérdés

Egy hete közölte a párom, hogy lefoglalta a nyaralást a haverokkal. Nem kérdezett meg előtte, hogy én mit gondolok stb. Én pedig reagáltam is erre, hogy azért ezt megtehette volna, főleg hogy van olyan a bandába akit nem bírok annyira hogy egy hétig egy házba lakjak vele és nem feltétlen szeretném a szabadságomat vele tölteni (oké ő pasi, ők elvannak) ráadásul úgy hogy meg van szabva a kelés (7-8körül akár tetszik akár nem), csak közös programok vannak(!!) mert mindenki visz valakit, mert az egyik pár nem akar kocsival jönni.

Tavaly is velük voltunk, akkor még ő is hisztizett és én hallgattam, hogy mennyit kell sétálni, meg minek megyünk oda, unalmas stb. Fáradtabban jöttünk haza, mint mentünk.

Én pl örültem volna ha kettesben megyünk nyaralni, miért kell mindig valakikkel menni(főleg ilyen feltételekkel)? Nálatok hogy van?

Konkrétan most úgy élhetem túl ha viszek egy rekesz töményet csak magamnak...

2015. febr. 18. 12:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen, ilyen maguk szervezte a dolog. A fiúk azt csinálták, hogy összeültek sörözni, dumáltak, fürödtek a belső medencébe - szar idő volt végig. A lányok meg mit csináljanak?

Az alváson kívül egy percet nem voltunk kettesbe, talán ez bosszantott még jobban. Főleg hogy az az illető akit nem bírok flörtölni akart minden pasival, pedig ott volt az övé. Oké lerázzák, de idegesítő, hogy lesni kell és lépni.

2015. febr. 18. 13:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Még annyit tennék hozzá, hogy ezzel a baráti társasággal kb minden 2. hétvégén találkozunk. Vagy inni megyünk velük, vagy pizzázni, de itt se mindig van beleszólásom, ami most tűnt fel!!

Hazajön és közli hogy átjönnek pizzázni, megyünk velük ide-oda, vagy ha megyünk valahová, kettesben tervezzük és utolsó pillanatba: felhívtam XY-ékat, hogy jöjjenek velünk. Nem kérdezi meg előtte hogy van-e kedvem, akarom-e, legyünk-e kettesbe. Hanem utána, akkor meg már nem nagyon van mit mondani, mert ha nem, akkor szájhúzás van illetve át kell szervezni.

2015. febr. 18. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
erről beszéltél már vele? mármint, érdemes lenne szerintem szólni neki, hogy legyen szíves odafigyelni erre, hogy téged is kérdezzen meg, ha valami közös programot szerveztek. az is lehet, hogy neki ez fel se tűnik, csak azért. ha meg szándékosan csinálja, akkor nem sokat tudsz tenni, de remélhetőleg ennél több esze van.
2015. febr. 18. 16:00
 14/15 A kérdező kommentje:

Nemrég beszéltem vele, mondta hogy oké, nem megyünk. Felajánlottam, hogy ha nem is egy hétre, de pár napra menjünk velük, de nemet mondott.

Egyébként ő nem sok mindenre emlékszik az előzőből.

2015. febr. 18. 16:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Menjen ő velük ha annyira akar,te ne ajánlj fel egy napot se :) Megspórolod az idegbetegséget legalább.De ezek szerint észhez tért ha azt mondta hogy akkor nem mentek.
2015. febr. 18. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!