Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet elvárni egy 48éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet elvárni egy 48éves embertől?

Figyelt kérdés

Én 28 éves vagyok a párom 48 3 éve vagyunk együtt.

Minden szép és jó lenne a kapcsolatunkban két dolgot kivéve,a szexet és a közös programokat.Ő versenylovakkal foglakozik,az összes gond tavaly tavasszal kezdődött amikor felmodott a lovász,és egyedül volt a lovakkal 4 hónapon kersztül.Nem volt szabadnapja,még a vasárnap se(mert ugye a lovaknak vasárnap is kell enni).Ez időszak alatt nagyon fáradt volt,de megértettem és nem szóltam,hogy csak alszik otthon.Azonban már szeptemberben jött új lovász,neki szabad a vasárnap meg a csütörtök,de mégsem változik semmi,azóta se!Régen legalább egy héten 3x szexeltünk,mostmár kb másfél-két hetente és azt is nekem kell kinyávogni.Mindíg van kifogás(fáradt vagyok,itt fáj-ott fáj,stb).A másik gond a közös programok,soha nem megyünk sehová,mindíg minden programajálatra van valami kifogás-kirándulni fáradt,a moziba zavarja a zaj,a szinház későn kezdődik,az éttermet nem engedhetjük meg magunknak.Én nagyon szeretem,de bevallom kezd egy kicsit elegem lenni,28 évesn már néha öregasszonynak érzem magam melette.Meló(én tanár vagyok),főzés,Tv,slussz.Vasárnap is azzal telik,hogy én járhatok egész nap lábujhegyen a lakásban(csak 1 szobánk van),mert ő kb az egész napot átalussza.Ha próbálom megbszélni a dolgokat mindíg az a válasz:Ha neked kéne ennyi idősen ennyit melózni biztos nem a szexen/csavargáson járna az eszed.Meg különben is ő nem mondja,hogy üljek itthon vele menjek el a barátnőimmel.Hát nem tudom.Amikor megismertem akkor is ennyit melózott és nem volt ez,és akkor se 20 éves volt...

2010. febr. 12. 09:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
például azt h. befizesse a csekkeket, ha elég jó a memória és nem felejti el útközben hova indult.
2010. febr. 17. 11:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a lovakkal... azért nem...

Na de félretéve a viccet, szerintem keress egy korban jobban hozzád illőt, mert aki ma 48 éves, az jövőre 49 lesz, utána meg 50. Arra semmiképpen ne számíts, hogy javulni fog a helyzet.

2010. febr. 17. 11:33
 13/15 anonim ***** válasza:
48? akkor szerintem simán elvárható tőle mondjuk hogy ne pisiljen be alvás közben pl. de ez csak egy a sok közül
2010. febr. 17. 12:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Inkább az a kérdés hogy MI AZ amit szeretsz benne?

Az hogy hazajön és alszik?Mert ha még pénze lenne,ha övé lenne a lóistálló...de azt mondod nem gazdag..egyszobás lakás,az éttermet nem engedhetitek meg... akkor mi a jó ebben a kapcsolatban?És hogy fogsz neki gyereket szülni?70 éves lesz mire a gyereketek leérettségizik!Szerintem keress más idősebb pasit mondjuk egy 40 évest,akinek még pénze is van...

2010. febr. 17. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj a durvaságért, de neked húszon éves fejjel mi a fészkes fenének kell összeállnod egy ilyen koros pasival? Holott nagyon jól tudod mi lesz a vége. Én a helyedben kicsit magamba néznék és elgondolkodnék azon, hogy keresek mást. És akkor ez a két kérdésed is meg lenne oldva. Keress korban hozzád illőt, ne pedig egy náladnál 20 évvel idősebbet.
2010. febr. 17. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!