Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet elvárni egy 48éves embertől?
Én 28 éves vagyok a párom 48 3 éve vagyunk együtt.
Minden szép és jó lenne a kapcsolatunkban két dolgot kivéve,a szexet és a közös programokat.Ő versenylovakkal foglakozik,az összes gond tavaly tavasszal kezdődött amikor felmodott a lovász,és egyedül volt a lovakkal 4 hónapon kersztül.Nem volt szabadnapja,még a vasárnap se(mert ugye a lovaknak vasárnap is kell enni).Ez időszak alatt nagyon fáradt volt,de megértettem és nem szóltam,hogy csak alszik otthon.Azonban már szeptemberben jött új lovász,neki szabad a vasárnap meg a csütörtök,de mégsem változik semmi,azóta se!Régen legalább egy héten 3x szexeltünk,mostmár kb másfél-két hetente és azt is nekem kell kinyávogni.Mindíg van kifogás(fáradt vagyok,itt fáj-ott fáj,stb).A másik gond a közös programok,soha nem megyünk sehová,mindíg minden programajálatra van valami kifogás-kirándulni fáradt,a moziba zavarja a zaj,a szinház későn kezdődik,az éttermet nem engedhetjük meg magunknak.Én nagyon szeretem,de bevallom kezd egy kicsit elegem lenni,28 évesn már néha öregasszonynak érzem magam melette.Meló(én tanár vagyok),főzés,Tv,slussz.Vasárnap is azzal telik,hogy én járhatok egész nap lábujhegyen a lakásban(csak 1 szobánk van),mert ő kb az egész napot átalussza.Ha próbálom megbszélni a dolgokat mindíg az a válasz:Ha neked kéne ennyi idősen ennyit melózni biztos nem a szexen/csavargáson járna az eszed.Meg különben is ő nem mondja,hogy üljek itthon vele menjek el a barátnőimmel.Hát nem tudom.Amikor megismertem akkor is ennyit melózott és nem volt ez,és akkor se 20 éves volt...
ez benne volt a pakliban, az elején kellett volna átgondolni
persze, amikor megismerted, se volt 20, de azóta csak öregedett- és hát minél öregebb vki, annál nehezebben bírja a strapát, ez a természet rendje
Látod itt jön ki az, amit annyira sokan szoktak mondani. A korkülönbség. Ez csak akkor nem számít annyira, amikor a férfi még 48 évesen is aktív, lélekben fiatal és nem fásul bele a mindennapokba. Ez a 4 hónap bizony megtette a hatását, és beállította őt ebbe a hozzáállásba. Ha tényleg továbbra is együtt akarsz élni vele BOLDOGAN, akkor csak hosszabb nyaralás lendíthet ki titeket ebből a gödörből (ahol kikerültök a hétköznapokból)
De ha ez sem jön be, akkor nincs mit tenni. Most még elég fiatal vagy, hogy megvalósítsd önmagad. De ha nem lépsz életed végéig bánhatod a tétlenséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!