Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet elvárni egy 48éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet elvárni egy 48éves embertől?

Figyelt kérdés

Én 28 éves vagyok a párom 48 3 éve vagyunk együtt.

Minden szép és jó lenne a kapcsolatunkban két dolgot kivéve,a szexet és a közös programokat.Ő versenylovakkal foglakozik,az összes gond tavaly tavasszal kezdődött amikor felmodott a lovász,és egyedül volt a lovakkal 4 hónapon kersztül.Nem volt szabadnapja,még a vasárnap se(mert ugye a lovaknak vasárnap is kell enni).Ez időszak alatt nagyon fáradt volt,de megértettem és nem szóltam,hogy csak alszik otthon.Azonban már szeptemberben jött új lovász,neki szabad a vasárnap meg a csütörtök,de mégsem változik semmi,azóta se!Régen legalább egy héten 3x szexeltünk,mostmár kb másfél-két hetente és azt is nekem kell kinyávogni.Mindíg van kifogás(fáradt vagyok,itt fáj-ott fáj,stb).A másik gond a közös programok,soha nem megyünk sehová,mindíg minden programajálatra van valami kifogás-kirándulni fáradt,a moziba zavarja a zaj,a szinház későn kezdődik,az éttermet nem engedhetjük meg magunknak.Én nagyon szeretem,de bevallom kezd egy kicsit elegem lenni,28 évesn már néha öregasszonynak érzem magam melette.Meló(én tanár vagyok),főzés,Tv,slussz.Vasárnap is azzal telik,hogy én járhatok egész nap lábujhegyen a lakásban(csak 1 szobánk van),mert ő kb az egész napot átalussza.Ha próbálom megbszélni a dolgokat mindíg az a válasz:Ha neked kéne ennyi idősen ennyit melózni biztos nem a szexen/csavargáson járna az eszed.Meg különben is ő nem mondja,hogy üljek itthon vele menjek el a barátnőimmel.Hát nem tudom.Amikor megismertem akkor is ennyit melózott és nem volt ez,és akkor se 20 éves volt...

2010. febr. 12. 09:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Begyepesedett az úriember és a szerelme is langyult (erősen). Véleményem szerint, ha nem lehet vele megbeszélni a dolgokat és így viselkedik veled akkor váltsál. Fiatal vagy és meg simán találsz magadnak korban hozzadillo férfit. F 31
2010. febr. 12. 09:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

ez benne volt a pakliban, az elején kellett volna átgondolni

persze, amikor megismerted, se volt 20, de azóta csak öregedett- és hát minél öregebb vki, annál nehezebben bírja a strapát, ez a természet rendje

2010. febr. 12. 09:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
"két dolgot kivéve,a szexet és a közös programokat" akkor mi a többi ami jó? 20 év van köztetek, miért csodálkozol?? nyugodtan lehetnél egy harminc x-el, akinek még nem meszes a lába, egy ötven éves már öreg, egy 30 éves még nem, ennyi az egész. 23/f
2010. febr. 12. 09:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek,hasonló helyzetben vagyok.26 vagyok,párom 46.8 éve szerettem bele,és azóta elvileg teljes boldogságban élünk.Gyakorlatilag kb ugyanígy vagyok mint te.a szex és a közös program olyna mintha neki teher lenne.Pedig azért egy pasinak én azt gondoltam hogy lehet hogy fontosabb a szex mint nekünk.de nem.Én is kb hisztizek azért hogy végre legyen valami.de neeem.2 hetente "megmászom:)".közben pedig nagyon jó az ágyban,tehát nem a férfiasságával van gond,de mindig jönnek a kifogások hogy ő fáradt,sokat dolgozik,nekem könnyű én csak mérnök vagyok,ülök az irodába de neki cége van mennyi gondja van,és hogy agyilag is mennyire leamortizálja ez,menjek ki a barátnőmhöz a kocsmába ha egyedül érzem magam.ennek ellenére nem akarom hogy nélküle kelljen élnem.én megpróbálok minél türelmesebb és figyelmesebb lenni,hátha változik valamit a dolog.vasárnap meleg kajcsit csinálni neki ,mert hogy minden pasihoz a gyomra az út,ez be is szokott jönni.amig idegeskedtem annál jobban mérgelődött ő is.mióta látja hogy megpróbálok türelemmel lenni,azóta ő is sokkal közvetlenebb lett.egyre vigyázz,nehogy legyen egy 3. valaki.én sokáig ettől rettegtem hogy nem azért nem kívánja velem a szexet,mert valaki máson kiéli magát...de hálajóistennek nem.:)
2010. febr. 12. 09:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Elvárni nem lehet semmit. Vagy elfogadod olyannak, amilyen, megelégszel azzal, amit nyújtani tud, vagy keresel mást. A szerelemben nincs "de". Vagy szereted, vagy nem.
2010. febr. 12. 09:56
 6/15 General ***** válasza:

Látod itt jön ki az, amit annyira sokan szoktak mondani. A korkülönbség. Ez csak akkor nem számít annyira, amikor a férfi még 48 évesen is aktív, lélekben fiatal és nem fásul bele a mindennapokba. Ez a 4 hónap bizony megtette a hatását, és beállította őt ebbe a hozzáállásba. Ha tényleg továbbra is együtt akarsz élni vele BOLDOGAN, akkor csak hosszabb nyaralás lendíthet ki titeket ebből a gödörből (ahol kikerültök a hétköznapokból)

De ha ez sem jön be, akkor nincs mit tenni. Most még elég fiatal vagy, hogy megvalósítsd önmagad. De ha nem lépsz életed végéig bánhatod a tétlenséged...

2010. febr. 12. 10:15
 7/15 anonim ***** válasza:
hát gratulálok neked, mit gondoltál, hogy majd 48 év korában is szexkazán lesz? Nem értem mi volt neked abban a buli, hogy voltál olyan hülye és beleszerettél egy nálad 20 évvel idősebb férfibe. Meg is érdemled....
2010. febr. 12. 13:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy a legtöbben a korkülönbségre fogtok hivatkozni,bitos lehet is benne igazság,de azért szerintem ez önmagában nem indok.A Nagyapám példáúl pont ennyi idős volt amikor Anyám született,a Nagyim meg még fiatalabb,mint most én.És Nagypapi 80 évesen még vígan állatkerbe,meg vidámparkba járt velem...Pedig ő aztán kapott az élettől,háborút,56-ot mindent,simán mondhatta volna,hogy jaaj itt fáj-ott fáj.Amúgy nem csak velem csinálja ezt a párom,van két kamasz gyereke az előző házasságából,őket is folyton lerázza.Gyerekek most ne gyertek át,pihenni szeretnék...Már lassan csak sátoros ünnepekkor jönnek..A lánya már meg is kérdezte tőlem MSN-en,hogy én ezt hogy bírom,meg,hogy miért lett ilyen az Apjuk?A multkor délután el kellett volna mennie szülőire de persze nem ment,el felhíta az exnejét,hogy bocs,de gond van az egyik lóval meg kell várnia az állatorvost.Érdekes mindíg akkor van baja valamelyik lónak amikor menni kéne valahová...
2010. febr. 13. 13:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Szedd le róla a pénzt, és menjél el a barátnőiddel pasizni :)
2010. febr. 17. 11:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Tanár létedre a például-t hosszú ú-val írod?A mindig-et pedig hosszú í-vel??
2010. febr. 17. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!