Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetnek némely tizenéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek némely tizenéves lányok olyan ostobák hogy 10-20 évvel idősebb férfival vannak?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja hogy csak meg akarják őket párszor fektetni aztán szia...

ez mióta normális dolog? vagy valaki tényleg ennyire fa*z éhes ringyó?

2015. febr. 17. 18:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
persze mert nem az ecsetfejűeket kéne keresni....
2015. febr. 17. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne ilyen lányokkal foglalkozz. Ne akard megváltani a világot. Tudom, nehéz, én is sokszor akarom. :D Keress olyat, aki értékel téged, és nem a korodat, a tárcádat, meg ilyeneket nézi. Pont, értékelned kell, hogy az élet megmutatja ezt, mert legalább ki tudod szűrni, ki az, akivel nem akarsz semmit kezdeni.
2015. febr. 17. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Éppen innen ismerek olyat, akinek a férje majd 25 évvel idősebb és közös gyerek is van ... Ennyit a csak meg akarja fektetni elméletről ... Ja! A csaj elég pénzes családból származik, tehát nem voltak gondjai :-D
2015. febr. 17. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
pénz? nekem aztán nincs sok pénzem 60 -70 ezer forint és még is rajonganak értem a tinik :D még kocsim sincs csak bringám meg motorom ennyit a pénzől! csak az írigység beszél belőled tesó :))))
2015. febr. 17. 18:28
 15/16 A kérdező kommentje:

#14 hohóóóhóóóó

álljunk csak meg...

én nem mondtam hogy gondjaim vannak a csajozással

csak feltettem egy kérdést arról amit nem értek

ez nem azt jelenti hogy bármi problémám van

2015. febr. 17. 18:54
 16/16 Imre777 ***** válasza:

,,Hogy lehet egy ilyen eget rengető baromságot kérdezni?"

(,,Mindenki tudja, hogy a szerelemben semmi sem számít!")

Van ilyen is, meg olyan is.

Én csak a saját példám tudom említeni, több mint 30 évvel volt fiatalabb a volt barátnőm (49 voltam, Ő még nem volt 20).

Szerettem és úgy éreztem, hogy Ő is szeret.

Én még mindig szerettem és feleségül akartam venni, de már éreztem, hogy nem szeret, el is hagyott.

(Mellesleg majdnem hajléktalan vagyok, olyan szegény csak néha egy-egy jégkrémet, csokit kapott tőlem és amit főztem neki.)

2016. márc. 2. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!