Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez miért van mostanában (vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van mostanában (vagy nem csak mostanában)?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy sokan járnak valakivel, pedig nem szerelmesek belé? Úgyértem... ha valakivel járunk, oda kell a csókolózás is. Viszont szerintem a csókolózáshoz szerelem is kell. Vagy nem? Én nemtudom, nemszivesen csókolóznék olyannal akibe nem vagyok szerelmes...

Itt egy példa például: "2 hónapja járunk, ésrzem hogy ő szerelmes belém, de én még nem szeretem"....

Ha az illető nem szereti a partnerét, akkor miért járnak? Magyarázzátok má' meg a zén hülye fejemnek...!!

17F

2010. febr. 11. 22:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

mert az ember egy szociális lény, és kell neki a társaság, vagy dugás... nem tudom miért járnak olyannal, akit nem szeretnek, én sem látom különösebb értelmét..

szerintem úgy vannak vele, hogy jó vkivel együtt lenni.. :/

17/l

2010. febr. 11. 22:45
 2/29 anonim ***** válasza:
Mert ma ciki,ha nem járnak senkivel.És nemcsak csókolóznak,hanem szexelnek is,mert tapasztalatokat kell szerezni.Minél több,annál jobb!Az érzelmek nem számítanak!
 3/29 anonim ***** válasza:
Félnek a magánytól és marha kényelmes, hogy van aki szereti és kielégíti őket és nem kell szerelemre vagy szeretőre vadászni.
 4/29 anonim ***** válasza:
Hát lehet divatból, fogadásból, sajnálatból...
 5/29 anonim ***** válasza:
háát a mai világa már nem kell szerelem a csókolózáshoz....
 6/29 anonim ***** válasza:

húúúha ez az időzítés mindannyian 22:45kor :P :DDD

am utolsó 22:45ös vagyok :DD

2010. febr. 11. 22:47
 7/29 A kérdező kommentje:
Akkor most kib.szottul b.sszam szét a felét a Zeppelinben bilizó csajoknak, hogy tapasztalatot gyűjtsek? Meg azért mert hogy ne érezzem magam egyedül? Nekem ez ... nemtom. Szánalmas.:D De lehet én vagyok a hülye.:)
2010. febr. 11. 22:47
 8/29 A kérdező kommentje:
Ja, milyen egyszerre.:D Am lehet hogy én ilyen őskövület vagyok, hogy ragaszkodok hozzá hogy ne b.sszak olyan csajjal akit alig ismerek? :D
2010. febr. 11. 22:48
 9/29 anonim ***** válasza:
Végre egy normális férfi példány.. :D
2010. febr. 11. 22:51
 10/29 A kérdező kommentje:
Ez hihetetlenül megtisztelő. x'DDD
2010. febr. 11. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!