Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdtétek már újra a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdtétek már újra a volt bnőtökkel?

Figyelt kérdés
bocsájtottatok már meg nekik, vagy ti rájöttetek már arra h hiányzik nektek és ő kell nektek és vissszafogadtátok mert ujra szerelmes lettél belé? ennek mennyi az esélye h ujra együttlegyetek? Lécci korotokat is:)
2010. febr. 11. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
felmelegítve csak a töltött káposzta a jó.
2010. febr. 11. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem felesleges. a régi problémák újra elő jönnének kb 1,5-2hónap elteltével.
2010. febr. 11. 22:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok.

és nem lehetsz újra szerelmes, esetleg nem szerettél még ki belőle.

mert akiből egyszer igazán kiszeretünk, azt utána soha többet nem tudjuk úgy szeretni.

ez egy vonzalom, egy szenvedély ami előtört belőled. vagy az amit először írtam, h nem sezerttél ki belőle, az rézés csak elhalványult, most pedig vmien oknál fogva felerősödött benned.

2010. febr. 11. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
háth mi a volt bnőmmel ösz visz 14x kezdtük újra xD De nagyon szerettük egymást de a végén bekellet látni h vége kell h legyen de addig semmi baj se volt bár mindig máson vesztünk össze:)
2010. febr. 11. 23:28
 5/9 anonim ***** válasza:
A mostani barátnőmmel 3 hónap után szakítottunk, volt egy fél éves szünet köztünk ahol nekem volt egy nállam 2 évvel idősebb barátnőm.. de újra összejöttünk és most 3-án voltunk másfél évesek.. :) Csak, hogy megcáfoljam a káposztás elméletet. :D De legyünk reálisak ilyen 10-ből 1x ha előfordul.. :S Általában nem működik. Mondjuk nekünk is volt a kapcsolat elején egy hatalmas beszélgetésünk, ahol megpróbáltunk tisztázni mindent. 19/F
2010. febr. 12. 00:19
 6/9 anonim válasza:
én próbáltam már,1 év után szakítottunk! újra kezdtük nagy szerelmesen... egy hétig bírtuk, aztán rájöttünk hogy nem véletlen szakítottunk. De azért gratu annak akinek sikerült!:) Én nem nagyon hiszek benne, de kivételek mindig vannak. L/20
2010. febr. 12. 01:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Megbocsátani lehet, de elfelejteni soha... Semmiképp sem. Max. 1éjszakás együttlét vele :)
2010. febr. 12. 09:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze, megbocsátani lehet, de újra kezdeni nem! ami egyszer nem működött az nem is fog soha többé! adhatsz te 100 esélyt is, akkor sem fog változni semmi! az embereknek vannak rossz tulajdonságaik és vannak nagyon rossz tulajdonságaik! nos, ha valaki tényleg szeret valakit, akkor az hajlandó a párja kedvéért változtatni a rossz tulajdonságán, de ez csak úgy működik, ha ő maga is belátja, hogy ez igy tényleg nem jó! viszont, a nagyon rossz tulajdonságot soha az életbe nem fogja kitörölni magából, még ha akarja sem! pl.: valaki lusta esténként törődni a kedvesével, ezen változtathat, csak akarat kérdése! ám, ha mondjuk te agressziv vagy és nem tudod megfékezni az indulataidat és ezt mindig a párodra vetited ki, akkor ezt a büdös életben nem fogod tudni megváltoztatni! ez tény! persze, elfolythatod egy darabig, nah, de a kérdés meddig? szóval, a lényeg, valamiért vége lett és ezt mindenkinek be kell látni, hogy soha nem fog ismét jól működni a dolog! és az is igaz, hogy tisztelet a kivételnek, de túlzás a 10-ből 1! esetleg 1000-ből 1 kapcsolat működhet úgy, mint régen! de annak is megvan az oka!
2010. febr. 12. 10:07
 9/9 kateamstrong ***** válasza:

Sok esetben igenis pozitív irányba terel egy kapcsolatot a szakítás, a külön lét, az emberek ilyenkor jönnek rá ara, hogy menyire fontos számukra a másik, átértékelik a kapcsolatukat, belátják a hibáikat és rájönnek arra, hogy mit, hogyan kellett volna csinálniuk és ha kibékülnek már nem követik el ugyan azokat a hibákat, mert ha valóban szeretik egymást akkor minden féle változásra képesek vagyunk a másikéért:

Szóval kedves kérdező, ah úgy érzed, hogy képes vagy megbocsátani a lánynak és még szereted, menj vissza hozzá, próbáld meg, nem veszíthetsz vele semmit!

18

2010. febr. 12. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!