Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kezdtétek újra a kapcsolatot az exetekkel? Jobb volt a 2. járás?
mi részegen jöttünk össze. egyébként jól megvoltunk, de kevés volt a szenvedély-főleg azért, mert alig voltunk kettesben, ezért szakítottam, de a barátság megmaradt. nemsokkal ezután elhívott valahová, ahol kibökte h szeret, én nem foglalkoztam vele, de azért rengeteget voltunk együtt, olyan édesen udvarolt. egyre többször voltunk kettesben, aztán egy koncert után lefeküdtünk újra. ez kb 1-2 hónap lehetett. nem jártunk, mert bizonytalan voltam, de azért szexeltünk is meg sokat voltunk együtt.
aztán rájöttem h én is szeretem, ezt nagy sokára kiböktem, és a nyárra összejöttünk megint. a szex sokkal jobb volt második nekifutásra.
19L
mi jártunk 3 hónapot majd szakítottam a hisztije és a hülyeségen,kicsinységeken való vitái miatt.
de fél év múlva újra összejöttünk, majd hasonló okok miatt újra vége lett 1 hónap múlva.
21F
3 évig jártunk, aztán szakítottam. Fél évig voltunk külön, ő keresett folyamatosan :S Nagyon szerettem, erős akartam lenni de nem ment. Újra összejöttünk. 1 évig jártunk még, de semmi nem változott. Rá kellett jönnöm, hogy nem illünk össze és kész... 1 éve ennek, fél éve van új párom.
22/L
Velem 2 hónapja szakított szülei miatt, heti szinten tartjuk a kapcsolatot kb ,de mindig én keresem. Reménykedem , mert ő álmaim netovábbja,de ismerem és tudom ,hogy túl büszke.
23/f
Nem érdemes újra össze jönni, ezt nagyon megtanultam. 20 éves voltam, 3éve voltunk együtt, szakítani akart velem a barátom, lebeszéltem róla összejöttünk megint, de nem volt ugyanaz. Aztán fél évre rá otthagyott egy másik lányért, akivel 2 hétig járt és szakítottak. Nekem már szakításunk után másnap lett pasim, utána már nem is érdekelt, rájöttem milyen bután viselkedtem. Persze miután szakított azzal a lánnyal próbált volna visszajönni, de én kikosaraztam és felemelő érzés volt a lábamra állni. Ezt jegyezd meg:
,,Ha a szerelem fonala elszakad össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad."
25N
nem egyszer nem kétszer kezdtem bele másodszorra kapcsolatba de mindig megbántam ami amiatt szakítottunk az nem változott benne és amúgy is csak rosszabb volt...
és nem tom változó h mikor mennyi időre jöttem össze újra ... volt egy év volt fél év ...változó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!