Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem egy nős emberrel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy nős emberrel. Szeretjük egymást, ennek ellenére többször akartam szakítani vele, elküldtem. De nem bír elhagyni, de dönteni is képtelen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mondtam, akkor keressen legközelebb, ha eldöntötte mit akar. Ennek ellenére jött de dönteni továbbra is képtelen. Voltak nagy kiborulások mindkét részről. Én meg úgy döntöttem, ezentúl nem alkalmazkodom, ráírok amikor akarok, aztán vagy lebukik vagy nem. És akkor mindenképp történik valami.
2015. febr. 17. 04:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Éles szememmel megfigyeltem, hogy ilyen "OKOS" kérdéseket sosem férfiak tesznek fel. Miért járatjátok le a női nemet?
2015. febr. 17. 07:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha lelép otthonról, meguresedik egy szerep. Te lépsz asszony helyébe és jön az új szerető. Nem jobb tudni mi a szitu, mint paliravett, megcsalt asszonynak lenni? A legjobb részt te kapod a pasibol, mossanak, fozzenek ra otthon
2015. febr. 17. 07:47
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

Ha egy pasi ki akar lépni a házasságából, akkor ki is lép, nem kell rásegíteni egy lebuktatással.

Ha meg titkolja otthon a kapcsolatot, akkor csak szeretőt akar. Kevéssé valószínű, hogy ha lebuktatod, akkor a lábad elé omlik. Max. otthon akar majd mindent bevetni, hogy megbocsásson neki az asszony, te meg mész a levesbe.

Mondjuk szerintem pont ott is van a helyed, a pasival együtt. Az egyik leginkorrektebb dolognak tartom, amit csináltok. Értem én, hogy van, amikor elmúlik a szerelem, de akkor le kell zárni a kapcsolatot, és újat kezdeni. Ez a félrekefélés egyszerűen gusztustalan, meg az a nő is, aki ebben részt vesz. És lehet, hogy sokan nem fogtok egyet érteni velem, de a nőé a nagyobb felelősség, mert általában ő próbálja irányítani az eseményeket.

2015. febr. 17. 07:47
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Gratulálok. Ha lett volna egy kis csöpp eszed, akkor addig nem teszed szét a lábad neki, amíg nős, és a családjával él. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy szerelmes beléd? :) Lövésed nincs a szerelemről, ahogy elnézem. Ha tényleg szerelmes lenne, már nem a családjával lenne. Kellett neki egy kis friss husi, aki ugrik, ha kell. Szégyen, hogy belementél egy ilyenbe. De sebaj. Majd te is leszel ilyen megalázott helyzetben :) Még ha nem tudtad volna, hogy nős.....de így....
2015. febr. 17. 08:23
 15/20 anonim ***** válasza:
A párom 6 éves kapcsolatot hagyott ott értem, de ott nem volt házasság. Ha házasság lett volna, kétlem, hogy így alakultak volna a dolgok. Remélem érted, mire célzok...
2015. febr. 17. 10:08
 16/20 Bence_ ***** válasza:

Persze, szeret veled lenni. Finom vagy, megértő,kedves, odaadó. Melletted nyugalom van. Te vagy a kikapcsolódás.

Ha otthon annyira vacak lenne Szerinted nem lépne?

Valamiért neki így jó.

Ha neked ez rossz akkor lépj te.

2015. febr. 17. 10:27
 17/20 anonim válasza:

Kedves Kérdező! Kár a gőzért. Én ugyanilyen cipőben járok sajnos, mint Te. Nekem most jött el az idő, hogy úgy alakultak a dolgok, hogy ez a dolog lezárt lett végre. Nekem először nem vallotta be, hogy nős. Azt sem hogy egy fedél alatt élnek. Még sajnálkozott is, hogy milyen szar, hogy nem lakik együtt a gyerekeivel. (Mert hogy van két gyereke!!!) Én jöttem rá, mi a helyzet, de akkor már kötődtem hozzá érzelmileg. Mondanom sem kell, hogy esze ágában sem volt kilépni a házasságából, pedig rengetegszer panaszkodott, hogy szar. (azért szar, mert a feleségét nem egyszer megcsalta már, és két volt nője ki is derült odahaza) Természetesen nem ő volt a hiba, hanem a házassága. De a házasságuk is olyan ennek ellenére, hogy hol jóban vannak hol nem. Ő nem fogja elhagyni őket, a gyerekeit imádja. (Csak ez sajnos nem jutott az eszébe, amikor a farka után ment…) És ő tartja el az egész családját. A felesége nem dolgozik. Lassan egy éve már ennek az egész históriának. Mindig én szívtam meg, mindig én voltam mellőzve, ahogy ez lenni szokott. Hétvégék? Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy ez idő alatt hányszor szakított rám időt hétvégén. (Mivel hétvégén gyanús, ha nem a családdal van.) Szerintem a férfiak szemetebbek ilyen téren. Most mondhatjátok, hogy de a nő, a szerető a szemét! Hát nem. Vagyis részben. Kisebbik részben. Mert a nő nem szórakozásból van benne ebben az egészben, mint a csalfa férj! Hanem naívságból…hogy majd hátha….aztán ahogy telik az idő, fokozatosan nyílik ki a szemük a szeretőknek is. De még akkor is ott van a remény…hátha! És akinek az érzelmi oldala erősebb -általában a nők ilyenek- az eszénél, az benne marad, míg nem majdnem vagy teljesen rámegy az egészre érzelmileg. Nehéz kiszállni higgyétek el! Ha a pasi mindig győzköd, hogy de hát szeretlek! Még ha tudjuk az eszünkkel, hogy nem igaz, a szívünkkel érezni akarjuk, hogy csak igaz tán….

Miattam konkrétan lebukott nem rég otthon, mert hívtam, de úgy tudtam nincs éppen otthon….hát otthon volt….A felesége kérdezte, hogy ki ez. Ő: „rég ismerem, de nem tudom miért hívott” mit gondoltok hogy esett??

2015. febr. 17. 11:13
 18/20 anonim ***** válasza:

17-es! A te esetedben tényleg a pasi volt a hibásabb. Az én volt férjem nője pont az ellenkezője volt. Egy évig csak arról zümmögött az exemnek, hogy neki milyen rossz a házassága, mert csalja a férje. Aztán jött a követező sebességfokozat, elkezdte pedzegetni, hogy biztosan a férjem sem boldog. Ez a boldogtalanság mondjuk otthon nem látszott rajta. Ez a téma is eltartott egy ideig, végül csak összeborultak nagy egyetértésben.

No, ezt a nőt legszívesebben elástam volna.

2015. febr. 17. 11:33
 19/20 A kérdező kommentje:

Nos, hogy úgy összességében reagáljak mindenre: nem vagyok friss pipihús, mint ahogy neveztek. Rég nem. Ha hiszitek, ha nem, szeretjük egymást.

Nem azért buktatnám le, hogy akkor végre megkapjam. Hanem mert ezt így nem tudom tovább folytatni, nem bírom. Többször szakítottam, de ha kidobom az ajtón, visszajön az ablakon. Nemtud és nem akar elengedni. És képtelen vagyok így lezárni. Ha viszont lebuktatom,valami mindenképp történik. Vagy végleg felszívódik, vagy enyém lesz. De kimozdulunk ebből az állapotból. És most nekem ez a lényeg, mert így nem lehet folytatni. Nekem nincs mit veszítenem, elfogadom, bármi is történik ezután.

2015. febr. 17. 21:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Tehát Ő nem tud dönteni, ezért van a csikicsuki játéka, ezért borítsuk az asztalt az asszonynál, hogy Ő eldönthesse, hogy kipenderíti e a férjét?

Simán lehet, hogy szeret...csak nem biztos, hogy eléggé...egyébként hogy tudna hazajárni és bebújni asszony mellé? Vagy fegyvert fognak a fejéhez, ha nem megy haza? Próbáld már reálisabban látni...miért nincs egy független nővel ha őt szereti? Nem megbántani akarlak...csak basszus...nézd már tisztán...legyen már több büszkeséged...vagy élvezd a nős pasi kényelmét...de ne élj valamiben amitől szenvedsz...egy életed van

2015. febr. 17. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!