Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem álszentség amit csinál?
A barátom cigizik, viszonylag sokat tép és olyan 2-3 havonta becsúszik valami szintetikus cucc is. Mellette viszont komoly egyetemre jár, perfekt angolból és dolgozik is ha ideje úgy engedi, szóval teljesen normális, nem az a lezüllött drogos. Ennyi a háttérinfó :D
Én soha nem próbáltam semmit, és mellette lettem alkalmi cigisből "állandó". Múltkor mondtam neki, hogy én is ki szeretném próbálni a füvet, vagy esetleg mást is. Erre ő azt mondta, hogy ha előtte is csináltam volna, akkor semmi gond, de ő nem fog semmibe belevinni, felejtsem el, bőven elég neki az, hogy többet cigizek mellette.
álszent, vagy törődő?
kedves utolsó. kipróbálni csak úgy lehet a dolgokat, ha előtte nem próbáltam soha, nemde? :D ez nem álszentség, ezek tények.
többieknek köszönöm a választ, jól esik, hogy majdnem mindenki szerint csak jót akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!