Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a feleségeteket egy fiatalabb, szebb, és csinosabb csajjal? (Csak szexre gondolok)
22:42
Akkor repülne. És visszacsalnám. Ennyi. Nem vagyok az a fajta nő, akinek be lehet adni, hogy biológia blablabla és eltárném, hogy megcsaljanak. Főleg, hogy a kedvenc területeim közé tartozik a biológia;) Sőőt, most kapaszkodj meg! ISmerek egy biológus pasit, és SOHA nem tett/tenne ilyen azzal, akit szeret. És ő jóval tájékozottabb biosz téren mint ti együtt véve ezen az oldalon:)
Jó hányást.:D
Figyelj két ember sem egyforma.. akkor örülj neki (ha azt állítod) hogy te ilyen erős jellem vagy és veled ilyen nem fordulna elő. De azért ne tegyél úgy mintha én lennék a világ legmocskosabb embere.. Ha be hánysz tőlem: akkor mit csinálsz azoktól akik -nőket erőszakolnak meg
esetleg nőket erőszakolnak meg ÉS megölik őket stb.
Mért, mit gondolsz te szerencsétlen, majd eltűröm szó nélkül, hogy ő átb*szta a fejemet és tovább ülök otthon, mint egy mintafeleség?? Ezt még te sem gondolhatod komolyan:D
Amúgy meg nem hiszem, hogy ti biológusok vagytok, és mivel erről volt szó a többi foglalkozás nem érdekel.
Amúgy kérdező te sem vagy sokkal különb, te is tönkreteszel életeket. Ha kiderül, akkor egy egész családét. És egyszer minden kiderül:)
22:50
Visszacsalnád? Akkor ne erkölcs-csőszködjél, eddig úgy tettél, mintha te lennél a hűség és tökéletesség mintaképe.
Vissza. Ez a baj veletek csaló férfiakkal!:D Azt hiszitek, hogy természetes, hogy ti átb*sszátok a feleség fejét és mással k*rjatok, de ha az asszony visszaadná, amit megérdemeltek előtör belőletek az állat:D Ezen mindig röhögnöm kell:D
Amúgy igen, én hűséges vagyok és nem csalnám meg, EGYEDÜL akkor, ha ő is megcsalna. Így korrekt, csak ti ezt nem tudjátok feldolgozni. Ez abból is látszik, kedves kérdező, hogy arra a HASZNOS válaszomra, hogy mit tennék a helyedben sz*rtál visszaírni:D
23 01 vagyok!
23 02nek én akkor se csalnám vissza nem süllyednék az ő szintjére!;)
23:01 "Én csak azt tudom mondani,hogy ki fog derülni,az én barátom csinált már sok hülyeséget,nem megcsalás volt,de éppen elég bosszantó és MINDIG kiderült."
Most hülyeséget írtál, lehet nem derült ki MINDIG, sőt biztos van amit nem tudsz a barátodról. Nem sajnáltatom magam, csak leírtam hogy egy bombanő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!