Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a feleségeteket egy fiatalabb, szebb, és csinosabb csajjal? (Csak szexre gondolok)
Nem tudhatod, hogy nem tudja meg.
Lehet a csaj belédszeret, felkapja vizet, hogy ennyire kellett neked, és beárul.
És ez csak egy forgatókönyvvan ezer másik
Akkor tedd meg, ha vállalod az esetleges legroszabb következményeket is. Amugy meg rohadj meg.
isten nem bottal ver..remélem 10x visszakapod az élettől..aki szeret vkit nem csalja meg...
undormány
egy féreg vagy.egyértelmű..meg azok is akik olyat irnak h csald meg..
és te esküdtél meg arra h ...
pffff
szakadj meg
utolsó 3: gondolom nők vagytok
vagy nők és feleségek?
Igen Nő vagyok.
De nem hiszem hogy csak a nők gondolják undorítónak..
és ha ezt a kérdést a feleséged tenné fel?
ha megcsalod kívánom neked h legyen olyan lelki problémád h betegedj bele..annyira, hogy azt ne lehessen elképzelni..
soha nem csaltam meg a fium!!!!!nem is tenném..
mert ha van bőr a képemen azt mondani h szeretlek..akkor nem kurok félre..
utolsó: Egyetértek.
Nők is csalták már meg a férjüket. Nem én vagyok az első aki ilyet csinál(ha megteszem).
ne másra hivatkozz..
de ha neked attol lesz lelki békéd ha más pasira gondolsz aki megcsalta a nőjét akkor gratulálok!!
ennyi jó dolog legyen az életedben, hogy max ennyi tudjon megnyugtatni
pffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!