Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Miert van az hogy manapsag egy olyan lany aki ad magara csendesebb es nem sekelyes nem talal maganak baratot?

Figyelt kérdés
Miert tetszenek nektek jobban a harsany vihogos "csajszik" akikrol meg az se lehet elmondani hogy szep vagy igenyes...Komolyan nem ertem pedig nem nezek ki rosszul humorom is jo elvileg csak nem vagyok ez a nagyon kozvetlen tipus.Nagyon sokat gondolkodtam mar ezen es nem tudom hogy ez a megalkuvas jellemez toteket vagy nektek tenyleg ez kell.no offense tenyleg csak nyomaszt ez a dolog.

2015. febr. 16. 19:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de egyebkent az h nem lehet elvileg egy nem felszines emberrel egyrol a kettore jutni azt feltetelezi h a fiuk tobbsege felszines es csak a szexre megy egy kapcsolatban...de csak igy lehet hogyha beszelsz meg mosolygsz meg jeleket adsz? hat ez eleg karcsu
2015. febr. 16. 20:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Nézd, én beszélgettem egy rakás hozzád hasonló emberkével, hónapok alatt sem jutottam odáig, hogy bízzanak bennem, pedig mindent megtettem ezért, nem hitték el, hogy én elfogadom őket olyannak, amilyenek, így még mindig azt mondom, hogy egy "nagyszájúval" nem kell ennyit küszködni. Attól függetlenül is ezt mondom, hogy nekem csendesebb, normális lányra lenne szükségem, de sajnos a többségük annyira ultrazárkózott lelkileg, hogy mindentől és mindenkitől rettegnek. És nem kell mindig vigyorogva beszélni a másikkal, de értsd meg, hogy ha nem sugárzod magadból azt, hogy "nálam próbálkozhattok", nincs jó "önreklámod", akkor a többség nem fog kezdeményezni.
2015. febr. 16. 20:23
 13/18 A kérdező kommentje:
igazad van egyebkent de azert ultrazarkozott nem vagyok csak farasztanak a jatszmak es az egyenesseget preferalom de ugytunik te is rossz helyen keresgelsz
2015. febr. 16. 20:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam játszmázni senkivel, mégis én szívom meg. Hát nem tudom, már gyakorlatilag minden lehető módon próbáltam, mégsincs túl sok sikerélményem. Pedig szoktam kezdeményezni, és nem érdekelnek a tucatribik, rendszerint a csendesebb, esetleg átlagosabb külsejű lányoknál szoktam próbálkozni, de bennük is nagyrészt csak csalódtam eddig. Nyilván bennem is van hiba, ezt nem szoktam tagadni, de azért furcsa, hogy elvben mennyi olyan lány van, aki nem felszínes, aki értékeli, hogy normálisan bánnak vele, meg akarják őt ismerni, a gyakorlatban meg...
2015. febr. 16. 20:33
 15/18 anonim válasza:
Lehetséges, hogy olyan jól nézel ki és minden tulajdonságod passzol, hogy konkrétan nem mernek leszólítani, mert azt hiszik már van barátod. Nem kell vihogósnak lenned, hogy jeleket adj, lehet azt egy szolid mosollyal is:) Azt megkérdezhetem hány éves vagy mert az sem mindegy:D
2015. febr. 16. 20:40
 16/18 A kérdező kommentje:
:DDDDDAzert tulzasokba nem kell esni.19
2015. febr. 16. 20:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem akkor sem kellettek nagyszájúak, amikor én voltam 19, most se kellenek, mindhiába. Mindegy, egyszer talán majd jön valaki, aki valóban értékelni fog, addig meg felvértezem magam a csendesebb lányoktól jövő további elutasításokra.
2015. febr. 16. 20:56
 18/18 anonim válasza:
Nekem bejönnek az ilyen lányok, csak az a baj hogy keveset lehet tudni róluk, így ha odamegyek nehéz elkezdeni a beszélgetést...
2015. febr. 17. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!