Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Miert van az hogy manapsag egy olyan lany aki ad magara csendesebb es nem sekelyes nem talal maganak baratot?
Figyelt kérdés
Miert tetszenek nektek jobban a harsany vihogos "csajszik" akikrol meg az se lehet elmondani hogy szep vagy igenyes...Komolyan nem ertem pedig nem nezek ki rosszul humorom is jo elvileg csak nem vagyok ez a nagyon kozvetlen tipus.Nagyon sokat gondolkodtam mar ezen es nem tudom hogy ez a megalkuvas jellemez toteket vagy nektek tenyleg ez kell.no offense tenyleg csak nyomaszt ez a dolog.2015. febr. 16. 19:47
1/18 anonim válasza:
Talán csak a rossz félét látod meg.
2/18 anonim válasza:
Nem jönnek be a vihogós lányok. Aki meg csendesebb az általában csúnyácska, legalább is felém csak ilyenek vannak. Rossz helyen lakok biztos...
3/18 anonim válasza:
Ezt már annyiszor megtárgyaltuk itt. Nem adtok jeleket, így a többség nem fog odamenni hozzátok, nem fognak kezdeményezni, vagy azt hiszik, hogy a hallgatagságotok miatt beképzeltek vagytok. Plusz én azt tapasztaltam, hogy a hozzád hasonlók jelentős része sem éri be szintén csendes, zárkózottabb srácokkal, nekik is a nagydumás jópasik kellenek, tisztelet a kivételnek.
4/18 A kérdező kommentje:
:D meglehet
2015. febr. 16. 19:56
5/18 A kérdező kommentje:
ez nem igaz en is sokat beszelek olyan ember tarsasagaban akiet elvezem szal ilyen szempontbol en is "nagydumas" vagyok de kulonosebbe nem tetszenek az ilyen nagyhangu emberek kiveve ha ertelmesek es tenyleg humorosak
2015. febr. 16. 19:58
6/18 A kérdező kommentje:
ja es ha ugymond nem adunk jelet akkor jobb egy felszines vihogos?
2015. febr. 16. 19:59
7/18 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha rád írna tíz átlagos külsejű, csendesebb srác, akkor hánynak lenne esélyed nála akár csak egy randira is. És ezt most nem kötekedésből írom. Egyébként még annyit, hogy tapasztalataim alapján a zárkózott lányokkal alig lehet ötről a hatra jutni, a "vihogósoknak" meg rendszerint nem könyörögnek túl sokat az arra érdemes fiúcskák.
8/18 anonim válasza:
#6: Nem feltétlenül jobb, de gondolj bele, te fordított esetben odamennél egy olyan emberhez, aki semmilyen jelet nem ad? Honnan tudnád, hogy nyitott-e az ismerkedésre, van-e barátja stb., ha nem sugározza magából azt, hogy "szabad az út"? Vállalnád az esetleges kudarcot? Plusz sokatokkal az a baj, hogy flörtölni sem tudtok, ami megint csak jelzés lehet arra, hogy nyitottak vagytok valamire.
9/18 A kérdező kommentje:
en nem azt mondom h zarkozott vagyok hanem nem szeretek felszines dolgokrol fecsegni..es ha barmelyik sracnak van egyenisege es stilusa nyert ugye van..szuksegletei meg mindenkinek vannak szoval itt szo nincs a pruderiarol
2015. febr. 16. 20:07
10/18 anonim válasza:
#9: "nem vagyok ez a nagyon kozvetlen tipus" Hát ez számomra azt jelenti, hogy zárkózottabb vagy, az, hogy nem szeretsz felszínes dolgokról beszélni, még nem jelenti azt, hogy nem vagy zárkózott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!