Manapság tényleg ezt érdemli valaki csakmert csendesebb fajta, határozatlan és csúnya?
A környékemen kb. emiatt én vagyok a jólismert nyomorék, akit kb. divat utálni, lekoptatni ha barátkozni próbál. Akit ki kell beszélni a háta mögött, mindenféle hülyeségeket kitalálni róla a háta mögött és jót röhögni rajta. Még azon is, ha barátkozni próbál valakivel.
A rólam való pletykálkodás kb. általános iskola 6. osztályában kezdődött, amikor egy rosszindulatú gyerek kitalálta és elkezdte terjeszteni rólam hogy b*zi vagyok, csakmert sokat haverkodtam egy gyerekkel. Sokat voltam vele, ez valaki szemében már b*ziság volt.
Tényleg ezt érdemlem én azért, csakmert csúnya vagyok, és nem vagyok olyan határozott, laza, bulizós ember mint a többiek?
17/F
Nem kell ehhez csúnyának lenni... Én is így voltam vele, de középiskolában legalább már voltak barátaim. Egyetemen meg úgy voltam vele, hogy ha valaki kötözködik velem, először elküldöm a csába, aztán ha nem kopik le behúzok egy izmosat.
Azóta tőlem is inkább tartanak és kerülnek. Ugyanúgy furának gondolnak, de nem basztatnak.
Egyet jegyezz meg: csak azt piszkálják, aki hagyja.
Mindegy, hogy bulizós vagy-e, vagy csúnya, lehetsz akármilyen ember, de ha nem állsz ki magadért, akkor azt a környezetben élő bunkó idióták nagyon hamar ellened fogják használni és ez lesz a vége.Azzal, hogy folyton csak tűrsz, azt a látszatot kelted, hogy veled bármikor bárki bármit megcsinálhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!