Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak vagy a nok huségesebbek? Melyikojuk bírja ki tovább esetleg sex nélkul?
Is-is.
Nem a nemen múlik, hanem sok minden máson, ami a kialakította valakinek a személyiségét.
Én egy hét szexmentesség után már fúria vagyok. De ez nem jelenti azt, hogy ha úgy adódik, akkor hónapokig vagy netalán pár évig nem bírnám ki nélküle. A hűség nem ezen múlik. Igénylem, rendszeresen, de ha oka van, értelmes és elfogadható oka (beteg, fáradt, stb), akkor bármeddig kibírom nélküle, anélkül hogy megcsalnám a párom. Ha csak elmismásolja a szeretkezéseket és nem is ad értelmes indokot az elutasításomra, akkor lehet, hogy kétszer is meggondolnám, mit keresek ebben a kapcsolatban. A megcsalás eddig nem volt opció az életemben, nem vagyok az a fajta, akinek egyáltalán menne az ilyen. Vagy szakítok, vagy nem szexelek mással. Egyszerű képlet.
Ez a dolog nem nemek alapján szelektál, hanem személyiség alapján. Eddigi tapasztalataim alapján a pasik inkább voltak csalfák, de egyetlen barátnőm van, aki valaha hűtlen volt, míg vagy hallomásból, vagy személyes tapasztalatból, de valahogy a pasik fele, akikkel találkoztam, hűtlenkedett. Mégsem mondhatom, hogy a férfi nem az, amelyik kevésbé hűséges, mert ez emberfüggő dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!