Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkolozas egymas elott?
Házasságba és közös tulajdonba semmiképpen ne menjél bele. Szeresd, amíg tudod, de ha valamivel probléma lesz és közös, te magad iszod meg a levét, ha házastárs vagy, akkor meg még magával is ránthat.
A leggyorsabb és legegyszerűbb az lenne, ha elárulnád, hogy tudsz ezekről már egy ideje, mert ha napról-napra él, nyögvenyelősen fizeti még sokáig a tartozásait, arról szeretnél tudni, mert akkor nem éled magad bele nagyon.
Az ingerült válaszból szerintem már eleget tudsz.
Szerinted van értelme neked ő mellette élned?Én költöznék a helyedbe szépen vissza oda,ahonnan jöttem!
Az anyagi bizalom nagyon fontos.
Lehet, hogy ő nem akar téged ezzel terhelni, viszont így jövőt sem tervez / tervezhet veled.
Nyíltan, persze nőknek ez jellemzően nehezen szokott menni, pedig így a legegyszerűbb.
Kb. így: figyelj, még novemberben amikor arra kértél hogy keressek elő neked egy iratot, kezembe akadt egy másik is, amiből úgy tűnt, hogy sok adósságod van, de nem néztem meg aprólékosan, így a részleteket nem tudom. Most hogy már gondoltunk arra is, hogy közös jövőt tervezzünk, arra kérlek beszéljünk mindketten nyíltan az anyagi helyzetünkről is. Van ellenvetésed?
3-as vagyok
Menekülj!
Nehogy vele maradj. Ha már most így van, akkor később csak rosszabb lesz.
Nagyon sajnálom. Biztosan jobbat érdemelsz!
Még mindig 3-as vagyok
Nem akarom a helyzetedet ismeretlenül megítélni. Én is éltem kint, Milton Keynes-ben. Amikor tele lett a hócipőm a lakótársaimmal, két héten belül lekoccoltam. Tapasztalataim szerint ha van munkád, akkor viszonylag gyorsan lehet mozogni. Fel a fejjel, minden jót kívánok Neked, keresd a kiutat - és az igazit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!