Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Andy Vajna esete azt bizonyítja, hogy van remény az előnytelen külsejű férfiak számára is?
Nem tudom, hogy kinek milyen gyomra van, de nekem az Andy Vajnát még ruhában sem veszi be, nem hogy nélküle.
Inkább élek normális, átlagos körülmények között egy jó pasival, mint huszon X évesen egy dédnagypapa korú fazonnal.
Lehet, hogy ilyen olyan luxus meg van a Timikének, de orgazmusa nemigen volt mostanság...
Persze! Ha milliárdos.
#13! Akkor van orgazmusa amikor újabb milliókat kap a bankkártyájára!
Így igaz. Ha ronda, de sok pénze van, lehet barátnője. És a nőknek ekkora százaléka megy az anyagiakra, Andy Vajna esete is remekül mutatja.
Érdekesmód amikor fölvetem ezt itt egy-egy kérdésnél, a nők először össze-vissza magyarázkodnak hogy egy szó sem igaz az egészből, aztán amikor mutatok valami ilyet, már csak legyintenek, hogy "megesik ez a legjobb családban is..." :DDDD
Ja és persze lepontoznak, mint most mindjárt. Na...mindjárt...
13:
Ugyan, Faludy György feleségét is kezelgették fiatal csődörök, méghozzá Faludy nagy örömére, pedig ő még csak pénzes ember sem volt, nem hiszem, hogy Andy Vajna egyedüli lövész lenne...
De ha mégsem, akkor sem fog már sokat élni a vén maffiózó, és biztos vagyok benne, hogy gondoskodott az asszony jövőjéről.
Andy Vajna esete ékesen bizonyítja, hogy ha sok pénzed van, állandóra foglalhatsz celebku..át.
A magyar híresség-hírhedtségek közül így is sokan űzik az ősi mesterséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!