Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szánalmas vagyok most miért nem merek szakítani?
igen gyenge vagy...miaz hogy ököllel megütött?
sajnálom...
Ha történetesen a felesége lennél, akkor ezt családon belüli erőszaknak neveznék, és bűncselekmény lenne.
Ha igaz amit írsz, akkor azonnal szakíts vele, később sokkal rosszabb lesz.
Nem tudom, ma hogy vannak vele, de régen a családon belüli erőszakot nem igazán büntették, ha nem szenvedett a másik fél 8 napon túl gyógyuló sérülést. Azt mondták, családi ügy.
Legalábbis, én így tudom.
hát szánalmas vagy, gyenge, aki ki van szolgáltatva olyan tuskóknak, mint a barátod.
változtass rajta, szakíts vele, állj ki magadért, és akkor már nem leszel szánalmas. ennyi.
amúgy ha nem olvastál utána a dolognak akkor kihangsúlyozom, ha az ilyen erőszak az idővel egyre csak durvább lesz. az ilyen pasi sosem fog megváltozni, bármit is ígérjen. gondolom anyud is tanácstalan, vagy nem tudja mit mondjon.
5-ös Jaaaa, családon belüli erőszak lenne, amivel ugyanúgy nem kezdenek semmit sem a rendőrségen. Anyukám évekig járt a rendőrségre azzal, hogy apám verte(bordatörés, lila mondoklik), de semmit sem tettek. A válási procedúra után egy kezemen sem tudom megszámolni, hogy hányszor zaklatott minket és dörömbőlt az ajtón részegen, a rendőrség mit tett? Kijöttek, beszélgettek egy kicsit és ennyi.
Kérdező, szerencsére nem vagytok házasok, így talán könnyebb lesz megszabadulni ettől a féregtől. Zárd el magad tőle teljesen, a telefonszámát tiltsd le, a közösségi oldalakon ne reagál neki, aztán majdcsak felfogja... és tanuld meg hogy csak magadra számíthatsz, nem vagy gyáva, nem vagy szánalmas, aki ezt mondja az nem tudja milyen ez.
Én nő vagyok,de úgy ütöttem volna neki vissza,hogy a könnytől pislogna.Ebben a világban nem árt ha rendelkeznek némi fizikummal ës önvédelemmel.Erősebbek nem lehetünk,de vissza üthetünk.Az ilyen férfi megérdemli a börtönt.Szakits vele meg minden kapcsolatot ës közöld vele hogy hagyjon békén,különben feljelented.
Ha egy férfi megüt egy nőt nem férfi,de nem is ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!