Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani fog velem emiatt?

Figyelt kérdés
Két hónapja jöttünk össze barátommal Nagyon jó meg minden..legalább is amikor van időnk egymásra. Neki a munkája miatt(amiből több is van) neincs elég ideje és még hétvégén is dolgozik. Én meg ugye még suliba járok, tanulok és a szűleimhez is alkalmazkodnom kell. Egyszerűen nincs időnk egymásra. Ő nagyon próbálkozik most is mondta, hogy menjek át hozzá..este fél hétkor..hogy megnézzünk egy filmet és együtt legyünk még ha csak egy rövid időre is. Oké, és értem én hogy ki kell használni minden alkalmat, de két óra semmire sem elég ott aludni meg nem tudok bizonyos okok miatt. Nem tudom milyen megoldást lehetne találni de van egy olyan érzésem, hogy ez így nem mehet sokáig. Ő csak akkor érne rá mikor én suliba vagyok, én meg csak hétvégén de ő akkor is dolgozik este 6-ig..mit csinljunk? Vagy ennek így nincs sok értelme? Mert gondolkozok, de még nem találtam megoldást:(
2015. febr. 14. 12:26
 1/8 A kérdező kommentje:
És kérlek ne mondjatok olyanokat hogy ez hülyeség mert akit szerünk arra van időnk..mert én tényleg szeretem és ő is engem de egyszerűen nem tudjuk megoldani..
2015. febr. 14. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy szakítani fog veled emiatt (egyelőre), de ennek tényleg az égvilágon semmi értelme nincsen. Feltételezem ez két hónapja is így volt, akkor miért nem láttad, hogy ez hülyeség?
2015. febr. 14. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább legyetek együtt kevés ideig, mint sehogy. Ha szakítasz vele, utána mivel lenne jobb? Lehet megbánnád.
2015. febr. 14. 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen láttam, de annyira kedvelem..már több is mint kedvelés és reméltem hogy hátha..
2015. febr. 14. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a két óra is több, mint a semmi. És hétvégén is este 6tól még sokáig együtt lehettek. Nem feltétlenül kell ott aludnod, a szüleiddel megbeszélheted, hogy 10-11 körül hazaérsz, én kb így csináltam elég sokáig. Ha jobb fejek a szüleid az enyémeknél, akkor tovább is. Nem feltétlenül kell teljes napokat együtt lenni, néha pár óra is nagyon sokat jelent, és az biztos, hogy a semminél több. De akkor érdemes azt a kevés időt minőségileg eltölteni, a filmnézés is jó, nem azt mondom, de lehet, hogy egyéb, rövidebb programokat is érdemes beiktatni, hogy az a rövid idő elégnek tűnjön, a sok esemény miatt.
2015. febr. 14. 12:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem fog emiatt szakítani. Ha szeret akkor értékelni fogja azt a kevés időt is amíg együtt vagytok, mással sem lenne különb helyzete mert ha éppen nem suliznál akkor valószínűleg dolgoznál napközben. Szerintem még ne add fel ilyen könnyen. A szüleidnek is még változhat az álláspontja ha látják hogy mennyire komolyan gondoljátok, akkor talán megengedik hogy néha együtt aludjatok. Szabit biztos tud kivenni és akkor több időtök lesz, neked is lesz tavaszi szünet, ünnepek stb., sőt a nyári szünetben többet is együtt lehettek
2015. febr. 14. 13:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen de a szüleim úgy vannak vele, hogy szerintük a srác elég link, mert nincs rendes állása, csak ilyen alkalmi melók..meg néha az apja befogja a "csalási vállalkozásba" és azt meg enm engedik hogy este 10-11 körül menjek haza..max. 9-re. viszont ha 7-kor találkozunk akkor az nagyon kevés és a szüleim is úgy vannak vele hogy egy két óra az semmire sem elég és így ennek nincs értelme..nem tudom mit csinljak..
2015. febr. 14. 14:32
 8/8 A kérdező kommentje:
a nyári szünet meg kihúzva mert akkor már dolgozni fogok..meg gyakorlat van szal nem tudom..:(
2015. febr. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!