Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin-nap! Ötletek?
még csak kis ideje vagyunk együtt a barátommal és nem tudom mit vegyek neki..plüsst nem szeretnék, esetleg ilyen marcipán szivecske? ha nem is tetszik neki, gyorsan el tudja pusztítani vagy majd megeszem én helyette xD
tudnátok ötleteke adni? (a szexkuponon kívül xD)
előre is köszcsi
18/l
igen tudom más is kérdezi... de úgy voltam vele nem olvasok el 200 kérdést pláne ha az előző 20ban nem találtam semmit a wowos és szexkuponos válaszokon kívül
és gondolom mivel csak linket küldtél, neked sincs ötleted!
szerintem elég egyértelműen ki írtam hogy csak kis ideje vagyunk együtt..ha kötekedni akarsz akkor menj máshova
meg mért lenne szánalmas hogy segítséget kérek..gratulálok..
Ha nem vagytok még olyan rég együtt nem kell akkora nagy valentín napi ajándékot venni. Tudom ajánlani a bon-bon-okoat. Szép szívecskés csomagban vannak. Esetleg süthetsz neki vmi kis szivecskés sütit vagy muffint és a tetejét díszíted. Aztán esetleg képeslap. Vagy a hobbiához kötödő vmit.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!