Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin-napi ajándék ötletek?
Tudom, h most elegetek lesz ezekből a kérdésekből, de most ennek van itt az ideje!:)
szal 3 éve vagyok együtt párommal, és már annyi dolgot vettem már neki, h nem tudok mit kitalálni!:(
adnátok vmi ötletet egy 21/F-nek? számitógépezik ált, meg csocsozik, am pont 15én lesz a 21. szül napoja is, szal ha van vmi olyan akk egybe!:)
am a szexi ruha, neves párna, egér alátét kilőve(most nem jut eszmeb mit vettem még neki)
de a lényeg h ha lehet akk ne legyen 5e nél sokkal drágább...(még nem kersek sajna:( )
elöre is köszi a válaszokat!:)
Trófea Grill Étterem
Menjetek ide kajálni, aztán az estét töltsétek együtt.
köszi a gyors válaszokat!:)
sajna nem pestiek vagyunk! igy az kilöve!
de az a vicces dolgo tetszi, h 21 lett... nah akk most megint van min gondolkodnom!
igazán köszi!
am tollat és kulcstartot is vettem már neki!:)nyaklánca pedig van amit nem szokott levenni! együtt vettük!:)
de azért várom még a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!