Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek még olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan férfiak, akik egyszer majd szeretnének megházasodni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben mindenhol azt látom magam körül, hogy a férfiaknak ez ma már egyáltalán nem fontos, sőt menekülnek előle. Én kicsit konzervatív gondolkodású vagyok, és nekem fontos lenne, hogy ha majd megtalálom az igazit, hivatalosan is összetartozzunk. Ha egyszer már gyereket szülök valakinek, ne csak a barátnő vagy maximum az élettárs státuszban legyek. Persze tudom, hogy nem ezen múlik egy kapcsolat, meg ez csak egy papír, stb, most nem is erről akarnék vitát folytatni. Csak érdekel, hogy az itteni férfiaknak vannak-e ilyen terveik?

22L

2015. febr. 14. 17:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Biztos létezik, de szerintem ma már majdhogynem semmi értelme.

Kezdetben a vagyon összevonása miatt volt, majd jött az érzelmen alapuló. Ezeknek a házasságoknak volt értelme mert ezek még tényleg együtt maradtak.

Ma már brutális a válások aránya. ,,2010-ben 100 házasságkötésre 67 válóper jutott''

Az pedig hogy az emberek újra és újra megházasodnak nevetséges. ,,A gyűrű a végtelenséget jelképezi, a fehér menyasszonyi ruha pedig az ártatlanságot, tisztaságot''. Na és aki pedig 3x-4x házasodik újra ugyan úgy használja ezeket a ,,szimbólumokat''

Szerintem a házasság nem több mint egy papír meg egy nagy családi összejövetel ahol mulatnak az emberek...

(sok elvált családról tudok a környezetemben is)

2015. febr. 14. 18:12
 12/18 anonim ***** válasza:

majd valamikor 10 év mulva sztem meg fogok :D

18f

2015. febr. 14. 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:
IGEN *-* MAJD. 17F
2015. febr. 14. 18:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, de ahhoz nekem kell pár év, és az olyan pár év legyen mikor már együtt élünk közösek a napjaink a problémáink a megoldandó ügyek.
2015. febr. 14. 18:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Számomra a házasság egy nagyon fontos dolog. Azt jelképezi, hogy az adott nővel egy életre összekötöm a sorsom, és őt választom társammá, ebben az élet nevű kegyetlen játékban. És gyermekeket is a majdani feleségemmel tudok elképzelni, nem pedig házasságon kívül. Számomra ez nem csak egy papír, hanem egy életre szóló eskü, egy szövetség, én nem vagyok vallásos, de az a mondat, amit a pár a pap előtt elmond, "Együtt leszünk jóban, rosszban, míg a halál el nem választ!" pontosan leírja, hogy mi a házasság lényege.

A probléma az, hogy ezt sokan nem fogják fel, csak a jó érdekli őket és ha megromlik a házasság nem megjavítják, hanem elhajítják.

Szóval én nagyon szeretnék, egy aranyos, kedves feleséget, három gyereket és én is konzervatív gondolkodású vagyok. Az egyetlen probléma csupán az, hogy manapság a nők részéről erre már nincsen igény, legalábbis az én környezetemben a hozzám hasonlóan gondolkodó férfiak vagy magányosak, vagy csak nagyon nehezen találnak társat... Ma már ez nem menő...

25F

2015. febr. 14. 18:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Na álljunk már meg.A házasság egyik része papir.A másik része az,hogy végleg összekötöm az életem azzal akit szeretek.Nem a papír a lényeg,hanem az hogy onnantól kezdve (remélhetőleg,már akinél)bezárul a legény korszak férfiaknál.Én már elköteleztem magam a szerelmem mellett,próbáljátok ki,nem rossz dolog)
2015. febr. 14. 19:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretném egy napon összekötni az életemet valakivel, és gyereket is szeretnék, de kettőnél többet nem. Bár sajnos még barátnőig sem jutottam el.:( 21/f
2015. febr. 26. 19:05
 18/18 anonim ***** válasza:

A válasz tehát: Léteznek bizony méghozzá tömeges jelenség, viszont mivel sokszor pont ők nem kellenek a kutyának sem, ezért a házassági kedv nem fog tudni nőni.

Személy szerint nem vagyok házasságpárti, csupán a "kutyának sem kellők" igen népes táborát gyarapítom itt.

27/f

2020. márc. 1. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!