Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai lányok miért költenek annyit a fiúkra?
16:53!
az lehet h a lányok vagányabbak lettek (vagy férfiasak, ahogy tetszik), de azt kihagytad a képletből, hogy a fiúk meg sokkal nyápicabbak -.-'
17.17! Nem hagytam ki, ez kéz a kézben jár!!! Egyébként a vagányság szó nem hiszem, hogy jó... Az amit én a nőktől látok, az inkább valami hibrid viselkedés... Mint a kamaszfiúk! Szőrtelenek, de jó nagy hangjuk van, és ők aztán tudják, megmondják, mert JÁR NEKIK! És mivel a természet egyensúlyra törekszik, az ilyen nőket vagy betöri egy még keményebb pasi, vagy elpapucsosodik mellette egy gyengébb. Régen férfinak KELLETT lenni, mert nem volt meg a lehetősége sem annak, hogy férfi dolgokat a nők csináljanak meg. Magától értetődő, hogy ha főnök akar lenni egy nő, és karrierista, akkor az előrejutás érdekében el kell nyomnia pasit, nőt egyaránt, mert ez így megy! Erősebb kutya b@szik, már bocsánat. Irányítani akar, irányítson... de nagyon kevés olyan nő van aki ilyen élet mellett hazamegy, és átadja magát gyenge nőként az erős férfinak. Úgy értem hagyja megszervezni a nyaralást, ilyen-olyan dolgok megvásárlását, családi beruházásokat stb. Nem, neki ott is irányítania kell. Az ilyen mellett pedig csak egy papucs tud megmaradni... Nem bántó a papucs, ha ők jól megvannak... csak groteszk látni, mikor a tescoban apu tolja a kocsit, anyu meg vezényel :) Meg anyu megy előre mindenhol, és rendezkedik, hogy mit hova, mikor kinek :)))) Hab a tortán, hogy megkapta amit akart, irányíthat, ám végül mivel nőből van, félredug egy igazi kemény macsóval :) És itt ér körbe a történet :)))
Persze vannak kivételek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!